Volumul lucrarilor de constructie, in crestere in noiembrie 2011

În luna noiembrie 2011, volumul lucrarilor de constructii a crescut fata de luna octombrie 2011, ca serie bruta cu 7,6%, iar ca serie ajustata în functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 3,0%, potrivit datelor remise de Institul National de Statistica.

Fata de luna corespunzatoare a anului precedent, volumul lucrarilor de constructii a crescut atât ca serie bruta, cât si ca serie ajustata în functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 16,7%, respectiv cu 14%.

Ironworkers surprised by photographer, while e...

Image via Wikipedia

În perioada ianuarie- noiembrie 2011, comparativ cu acelasi interval de timp din 2010, volumul lucrarilor de constructii a crescut ca serie bruta cu 2,8%, iar ca serie ajustata în functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate a crescut cu 1,1%.

În luna noiembrie 2011, volumul lucrarilor de constructii (serie bruta) a crescut fata de luna octombrie 2011, la toate elementele de structura astfel: lucrarile de reparatii capitale (18,8%), lucrarile de întretinere si reparatii curente (12,5%) si lucrarile de constructii noi (3,8%).

Pe obiecte de constructii, au avut loc cresteri astfel: cladirile rezidentiale (18,6%), cladirile nerezidentiale (16,2%) si constructiile ingineresti (2,3%).

În perioada ianuarie- noiembrie 2011, comparativ cu acelasi interval de timp din 2010, volumul lucrarilor de constructii, serie bruta, a crescut cu 2,8%. Pe elemente de structura s-au înregistrat cresteri la lucrarile de reparatii capitale (14,1%) si la lucrarile de constructii noi (1,8%). La lucrarile de întretinere si reparatii curente volumul lucrarilor de constructii a scazut cu 0,5%.

Sursa www.adevarul.ro

Pareri despre "Articol: Volumul lucrarilor de constructie, in crestere in noiembrie 2011"

Lasati un comentariu

You have to be logged in to post a comment. Log in?

Puteti folosi aceste taguri si atribute HTML HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Captcha