Top oferte: spatii de inchiriat

Doriti sa inchiriati pentru afacerea dumneavoastra un spatiu de birouri localizat strategic? Venim in intampinarea dumneavoastra cu acest top al ofertelor.

Spatiul alcatuit din 3 camere, este situat intr-o casa individuala cu o curte cocheta si amenajata. Se amplaseaza central cu 3 geamuri la strada si fatada renovata. Se potriveste pentru cabinete notariale, de avocatura, birouri, show room etc. Valoarea chiriei lunare este de 550 EUR.

1

Acest spatiu de birouri se situeaza la cateva minute de Tribunal, este alcatuit din 3 camere spatioase si poate fi inchiriat cu 700 EUR. Are un aspect interior relaxant, cu lumina naturala si dispune de centrala proprie.

2

Ultima oferta se remarca prin locatia ultracentrala si finisaje de calitate deosebita. Spatiul este amenajat elegant si il recomandam antrepenorilor care doresc sa fie tot timpul conectati cu lucrul. De ce? Pentru ca dispune atat de camere destinate activitatii de afaceri cat si de un apartament de 1 camera ca si locuinta de serviciu. Poate fi inchiriat cu 1500 EUR.

3

Speram ca ofertele prezentate v-au trezit interesul si va asteptam la sediul agentiei noastre pe Iuliu Maniu, nr. 17 !

Contact:

Telefon:0721-290522, 0744-684458, 0264-590677

 E-mail: office@edil.ro 
Adresa: Str.Iuliu Maniu, nr.17, ap 1

Pareri despre "Articol: Top oferte: spatii de inchiriat"

Lasati un comentariu

You have to be logged in to post a comment. Log in?

Puteti folosi aceste taguri si atribute HTML HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Captcha