Top oferte luna Martie: apartamente de inchiriat

In cadrul topului de oferte de inchiriat, selectam pentru dumneavoastra acele apartamente in care va puteti bucura de maximul de confort si de o ambianta moderna.

In acest apartament de inchiriat devine si mai usor sa ne bucuram de venirea primaverii!  Este situat la etajul 2, intr-un imobil nou din cartierul Buna Ziua. Se compune dintr-un living, spatios si modern, impreuna cu bucatarie, 2 dormitoare, birou (care poate fi mobilat la cerere), 2 terase si 2 bai. Una dintre bai are acces direct din dormitorul matrimonial. Apartamentul se afla la prima inchiriere iar pretul de 600 EUR include si o parcare subterana.

123

Urmatorul apartament vi-l recomandam ca si locuinta de protocol, perfecta pentru clientii dumneavoastra. Locuinta este rafinat amenajata, are 4 camere incapatoare si se situeaza in inima orasului. Bucurati-va de razele soarelui si un desert bun in gradina interioara de care dispune, in schimbul sumei de 800 EUR.

4567

A treia oferta din acest top este destinata amatorilor de lux! Apartamentul este compus din 2 camere semidecomandate, baie, bucatarie, dressing generos si debara si in plus dispune de loc de parcare. Se situeaza in cartierul Marasti si se inchiriaza cu suma de 600 EUR.

8910

Incheiem cu oferta de inchiriere a unui apartament elegant, amplasat in cartierul rezidential Andrei Muresanu. Suprafata de 120 mp este compartimentata in: living cu o luminozitate excelenta si acces direct la terasa, bucatarie cu spatiu de luat masa, 2 dormitoare si 2 bai. Incaperile sunt incalzite prin centrala proprie si sunt ultrafinisate. Suma de 1000 EUR va asigura si parcare subterana pentru masina dumneavoastra.

11121314

Speram ca ofertele prezentate v-au trezit interesul si va asteptam cu mare drag la sediul agentiei noastre pe Iuliu Maniu, nr. 17 !

Contact

Telefon:0721-290522, 0744-684458, 0264-590677

E-mail:office@edil.ro 

Adresa: Str.Iuliu Maniu, nr.17, ap 1

Pareri despre "Articol: Top oferte luna Martie: apartamente de inchiriat"

Lasati un comentariu

You have to be logged in to post a comment. Log in?

Puteti folosi aceste taguri si atribute HTML HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Captcha