Top oferte: apartamente de vanzare

In topul apartamentul de vanzare selectam pentru dumneavoastra ofertele care se remarca printr-o locatie foarte buna, calitate si pret proportional cu acestea.

Prima oferta pe care v-o prezentam se refera la un apartament de doua camere chiar spatios (65 mp utili) si cu un pret rezonabil: 63.000 EUR. Se situeaza in cartierul Grigorescu, este decomandat si se achizitioneaza complet mobilat si utilat.

1

Credem ca aceasta oferta de vanzare merita atentia dumneavoastra. Apartamentul frumos finisat si compartimentat si cu o suprafata de 67 mp. Se achizitioneaza cu 67.000 EUR, ceea ce inseamna ca valoarea de cumparare nu depaseste pragul de 1000 EUR/Mp. Este amplasat in cartierul Manastur si se cumpara nemobilat.

2

Cu o bucatarie spatioasa si moderna, acest apartament de trei camere reprezinta de asemenea o oferta de top. Apartamentul se afla in zona Fortuna, intr-un imobil reabilitat termic, cu modificari de interior si finisaje moderne.Il puteti trece in proprietatea dumneavoastra cu 69.000 EUR.

3

Speram ca ofertele prezentate v-au trezit interesul si va asteptam cu mare drag la sediul agentiei noastre pe Iuliu Maniu, nr. 17 !

   Contact

Telefon:0721-290522, 0744-684458, 0264-590677
E-mail:office@edil.ro 
Adresa: Str.Iuliu Maniu, nr.17, ap 1

Pareri despre "Articol: Top oferte: apartamente de vanzare"

Lasati un comentariu

You have to be logged in to post a comment. Log in?

Puteti folosi aceste taguri si atribute HTML HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Captcha