Toamna se cumpara locuintele!

Piata imobiliara este mereu influentata de factori sociali, economici, dar si politici. Pe langa acestea, trebuie sa stii ca mai exista un factor care-si pune vizibil amprenta pe evolutiile sectorului imobiliar: anotimpurile. Probabil ai auzit despre ciclicitatea pietei imobiliare, despre trendurile crescatoare sau descrescatoare in functie de perioada din an la care ne raportam.

 

Toamna, la fel ca si primavara, reprezinta sezonul de varf in imobiliare. Cele 3 luni de toamna sunt foarte aglomete, iar dinamica pietei determina o perioada extrem de productiva in aceasta perioada a anului.

 

 De ce toamna si nu iarna sau vara? Explicatia cea mai simpla o reprezinta faptul ca, de regula, celor doua anotimpuri le sunt rezervate perioadele de vacanta/concedii. Pentru ca tu sa intelegi mai bine despre ce este vorba, am pregatit un material cu avantajele de care poti beneficia, daca te hotarasti sa cumperi o locuinta in timpul sezonului aramiu.

 

Toamna este anotimpul super-ofertelor.

Toamna se organizeaza numeroase targuri imobiliare. Tot in acest anotimp, proprietarii de locuinte sunt mult mai deschisi la negocieri, pentru ca, cine nu vinde toamna, nu mai vinde pana in primavara!

Mai mult, daca alegi sa iti cumperi o noua locuinta toamna vei putea beneficia de reducerile de sezon din magazinele de mobila si de decoratiuni interioare. Iar pentru ca toamna reprezinta finalul de sezon in constructii si amenajari. Astfel o sa iti poti finisa locuinta la un pret foarte bun.

 

Sezonul chiriilor

Toamna este recunoscuta ca fiind perioada de boom pentru chiri. Acea nebunie din lunile septembrie-octombrie, influenteaza si segmentul vanzarilor de locuinte, pentru ca actorii principali, vanzatorii si cumparatorii, sunt luati de “valul pietei”.

 

Iarna reprezinta o amenintare

Din pricina utilitatilor, iarna reprezinta o reala amenintare pentru proprietarii de locuinte. Astfel, sunt foarte multi cei care vand pentru a-si cumpara o locuinta mai mica, unde sa-si permita sa plateasca intretinerea.

 

Vizionarile de locuinte sunt mai placute toamna.

Ce poate fi mai placut decat o plimbare in aer liber, intr-o zi calda de toamna? Nu este nici foarte cald, nici foarte frig, iar daca nici nu ploua, vizionarile de locuinte se vor transforma in adevarate plimbari de seara. In acest fel, imbini utilul cu placutul: petreci timp in aer liber in timp ce faci pasi mici si siguri spre locuinta visurilor tale.       

Pareri despre "Articol: Toamna se cumpara locuintele!"

Lasati un comentariu

You have to be logged in to post a comment. Log in?

Puteti folosi aceste taguri si atribute HTML HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Captcha