Prima Casa ofera aplicantilor garantii

Astazi, cand recensiunea financiara pare sa dea semne de retragere, tot mai multi romani aleg sa opteze pentru un program de finantare Prima Casa pentru a parasi apartamentele inchiriate si a isi cumpara o locuinta. Desigur, acest program de finantare are multe beneficii pentru cei care opteaza pentru el. Una dintre cele mai noua este faptul ca programul ofera garantii aplicantilor.

Solicitantii de garantii Prima Casa pot acum sa acceseze si online aplicatia prin care li se aproba dosarele. Aplicatia transmite informatii in timp util ,raspunzand apelului clientilor. Fondul Na?ional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici ?i Mijlocii (FNGCIMM) isi va imbunatati relatia cu programul Prima Casa.

Tot ce trebuie sa faca clientii este sa acceseze site-ul oficial FNGCIMM si sa selecteze “Stare solicitare “ din sectiunea “Prima Casa”. Se va deschide o noua pagina cu completarea online a unui formular ,prin care solicitantul sa specifice numele,prenumele, banca unde a fost depus dosarul, data nasterii ,judetul in care se afla in prezent si tipul imobilului. Acest formular va fi transmis din partea bancii creditoare catre FNGCIMM, dupa care se stabileste aprobarea sau respingerea lui de catre banca.

Pareri despre "Articol: Prima Casa ofera aplicantilor garantii"

Lasati un comentariu

You have to be logged in to post a comment. Log in?

Puteti folosi aceste taguri si atribute HTML HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Captcha