Pregateste-ti locuinta pentru primavara

Mai este putin si vine primavara, cu temperaturi mari si parcuri infrumusetate de flori. Primavara reprezinta un impuls natural pe care il primeste si piata imobiliara, numarul tranzactiilor crescand considerabil.  Primavara vanzarile sunt diferite. Incepand cu prezentarile, mult mai colorate si continuand cu bugetele de cumparare mai generoase, nefiind afectate de cadouri sau de concedii. De asemenea, numarul de oferte incepe sa creasca, apar primele targuri imobiliare si iata cum primavara imobiliara scoate piata din amortire. Pentru a intampina primavara imobiliara cu o locuinta mai aratoasa ca oricand, iti sugeram sa acorzi atentie sfaturilor din randurile urmatoare.

 Curatenia de primavara

In primul rand, trebuie sa stii ca locuinta ta necesita o reimprospatare o data cu venirea primaverii.Asadar, schimba coverturile canapelelor cu unele de zon, sterge praful si trage jaluzelele pentru ca razele soarelui sa iti inunde locuinta. Mai mult, aranjeaza pe fiecare masa cate o vaza cu flori, primavara fiind anotimpul culorilor vii si al caldurii mult-asteptate. Elimina tot ce e rece din casa ta si bucura-ti musafirii cu o muzica vesela.

Nu neglija exteriorul casei!

Desigur, nu iti vom recomanda sa renovezi intreaga fatada a casei, desi nu ar fi o idee rea. Toturi, poti curate gradina de resturile ramase dupa trecerea iernii: pregateste terenul, inlatura crengile uscate si seaman flori. De asemenea, este momentul oportun sa iti speli sau sa iti vopsesti trotuarele. In acest sezon, mai mult ca oricand, aspectul exterior al locuintei tale este foarte important!

Nu investi sume mari!

 Investeste doar atat cat trebuie. Majoritatea cheltuielilor de reimprospatare a locuintei tale sunt nesemnificative, comparand cu efectele produse. Este bine sa ramana asa. Nu fa investitii costisitoare pe care sa le impui apoi cumparatorilor. Regula spune ca nu le vei putea recupera. Este bine sa ai o casa aratoasa, care sa ramana in mintea vizitatorilor tai, dar nu este bine sa investesti oricat, oricum, doar pentru a avea cea mai frumoasa casa de pe piata. Consulta-te si cu agentul tau imobiliar. Iti va spune acelasi lucru.

 

Pareri despre "Articol: Pregateste-ti locuinta pentru primavara"

Lasati un comentariu

You have to be logged in to post a comment. Log in?

Puteti folosi aceste taguri si atribute HTML HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Captcha