Joaca-te in interiorul locuintei tale

Designerii de la House Design din Taiwan au creat dintr- un apartament din orasul Kaohsiung un veritabil loc de joaca si relaxare. Opunandu-se bucatariei vietnameze traditionale, aglomerata si intunecata, ei au amenajat in locuinta un spatiu deschis format din living si bucatarie. Prezentand piese ecletice de mobilier, decoratiuni amuzante si integrand natura in decorul interior, apartamentul devine astfel un loc propice comunicarii relaxate si a jocului in familie. Armonizarea spatiului interior cu natura se reflecta in preferinta pentru lemn, plante, culori vii si diferite vietati. Conceptul propus de House Design doreste sa raspunda nevoilor diferite ale fiecarui membru al familiei dar si dorintei specifice de a petrece timp impreuna, intr-un mod placut.

,,O persoana se poate uita la televizor, in timp ce alta gateste. Astfel, desi situati in zone diferite, membrii familiei pot vorbi si pastra contactul unul cu celalalt, pot savura impreuna mirosul mancarurilor, lumina soarelui, dar si privelistile", declara autorii proiectului.

Creati-va si dumneavoastra din camin un spatiu de joaca pentru copilul din dumneavoastra si pentru zile mai frumoase. In continuare, gasiti imagini care prezinta design-ul realizat de House Design.

open spaceliving dormitor living 2

Pareri despre "Articol: Joaca-te in interiorul locuintei tale"

Lasati un comentariu

You have to be logged in to post a comment. Log in?

Puteti folosi aceste taguri si atribute HTML HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Captcha