Incearca si tu! Vaze decorative din sticle goale

Poate ca ti se va parea o idee kitsch, insa cand vei vedea cum arata vazele realizate din sticle goale, vei realiza ca ai gresit. Mai mult, trebuie mentionat faptul ca de cele mai multe ori cele mai simple obiecte decorative pot avea un impact vizual foarte puternic. Astfel, daca iti doresti sa realizez o vaza pentru o singura floare, vei avea nevoie doar de cateva materiale.

In primul rand vei avea nevoie de recipient, fie din plastic fie din sticla. Apoi, vei mai avea nevoie de adeziv, de o pensula ingusta si de aproximativ doi metri de franghie; in plus, in functie de ceea ce iti doresti, vei mai avea nevoie de vopsea de diverse culori care va fi aplicata pe plastic, scotch, cativa nasturi sau orice alte obiecte mici de décor.

Iti doresti o vaza handmade din sticla?

Daca iti dorest o vaza din sticla, vei avea nevoie de adeziv, de franghie si de nasturi, pene , strasuri sau orice element iti doresti sa aplici la final. In primul rand trebuie sa lipesti un capat al franghiei pe baza sticlei iar apoi sa o infasori pana la cat, unde trebuie lipit celalalt capul. Dupa ce ai terminat si adezivul se va fi uscat, aplica nasturi sau pene de diverse modele. Iti recomandam sa alegi franghie si elemente colorate, in fond a venit primavara si iti doresti sa fi inconjurat de veselie si de culoare.

Dar daca optezi pentru un recipient din plastic?

In cazul in care preferi o vaza de plastic, ai nevoie de pensula, vopsea si banda adeziva. Lipeste banda in jurul petului, lasand spatii libere intre fasiile aplicate. Aplica vopsea colorata pe spatiile dintre banda si dupa ce se usuca scoate banda. Astfel, vei obtine o vaza in dungi dezordonate.desigur, asta este doar o idee. Poti da frau liber imaginatiei, poti vopsi sticla intr-o zingura culoare si apoi sa desenezi buline sau flori...secretul consta in culoare si originalitate. Cand e vorba de vaze de plastic, ai grija sa nu pui flori mari pentru ca nu vrei sa se rastoarne peste birou.

Pareri despre "Articol: Incearca si tu! Vaze decorative din sticle goale"

Lasati un comentariu

You have to be logged in to post a comment. Log in?

Puteti folosi aceste taguri si atribute HTML HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Captcha