Idei pentru amenajarea gradinii casei noastre

Curtea interioara este o prelungire a locului nostru de suflet pe care il numim „acasa”. Fiecare dintre noi doreste sa isi puna amprenta pe fiecare loc ce alcatuieste spatiul nostru personal si vrem sa fim cat mai creativi in crearea unui design pentru aceste locuri. Daca stim cum sa o amenajam, gradina noastra poate primi calduros membrii familiei indiferent de situatie si ocazie.

De exemplu, daca ai copii mici, amenajarea unui loc de joaca pentru micuti poate fi o idee excelenta, mai ales ca zilele calduroase isi fac loc timorat printre noi. Un gratar la sfarsit de saptamana poate fi cea mai buna idee pentru relaxare daca ai un loc special amenajat pentru a-ti primii oaspetii si pentru a face gratarul.In cele ce urmeaza va prezentam cateva idei creative de amenajare a curtii, pentru toti membrii familiei tale:

1. Design atragator, bancuta timorat asezata in jurul copacului din gradina este perfecta pentru cei mici atunci cand doresc sa se recreeze.

Edil Agentie Imobiliara

2. Loc amenajat cu spatiu verde si spatiu de joaca. Un deliciu pentru cei mici

3. Daca detii o gradina mai mare, acest design asemanator unui mini parc iti va incanta privirile de fiecare data cand pasesti in curtea proprie.

Edil Agentie Imobiliara

4. Spatiu amenajat pentru relaxare alaturi de prieteni

5. Loc de joaca pentru cei mici

6. Spatiul cu legume proaspete pentru mese sanatoase

7. Leagan realizat dintr-un cauciuc

8. Un alt loc amenajat pentru iesiri relaxante cu prietenii

9. Spatiu creat pentru foc de tabara modern

Edil Agentie Imobiliara

10.Mini-casuta pentru micutii nostri

Edil Agentie Imobiliara

11. Un accesoriu ce confera un plus de atractivitate si exotism: hamacul

Pareri despre "Articol: Idei pentru amenajarea gradinii casei noastre"

Lasati un comentariu

You have to be logged in to post a comment. Log in?

Puteti folosi aceste taguri si atribute HTML HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Captcha