Florile de cires, un semn al primaverii

V-ați întrebat vreodată care este povestea florilor de cireș? Pe lângă faptul că acestea semnalează începutul primăverii, acestea au o poveste destul de interesantă.

Edil Agentie Imobiliara

Florile de cireș sunt florile naționale ale Japoniei. Cunoscute în Japonia ca „sakura”, aceste flori minunate simbolizează reînnoirea și speranța.

Edil Agentie Imobiliara

Picnicul sub pomii de cireș este o tradiție în Japonia. Obiceiul vechi de secole este cunoscut sub numele de „hanami”. Scrierile timpurii sugerează că tradiția a început din timpul împăraților și al membrilor Palatului Imperial. Acestea devin, fără îndoială, mai spectaculoase noaptea. Picnicurile nocturne se numesc „yozakura”, japonezii atârnă felinare din hârtie în copaci pentru a-i ilumina.

Edil Agentie Imobiliara

Edil Agentie Imobiliara

Cea mai minunată imagine este cea a florilor de cireș care înconjoară Muntele Fuji.

Edil Agentie Imobiliara

Există peste 200 de varietăți ale acestor flori. Fiecare pom înflorește pentru o săptămână, chiar dacă sezonul florilor de cireș durează mai mult, începând cu perioada în care înflorește primul pom și până la ultimul. Acești pomi au o perioadă de viață cuprinsă între 30 și 40 de ani.

Edil Agentie Imobiliara

Florile sunt considerate reprezentarea frumuseții femeii: înfloresc pentru o perioadă scurtă de timp înainte ca acestea să dispară.

Edil Agentie Imobiliara

În Japonia, anul școlar începe în Aprilie, acesta fiind sezonul în care înfloresc cireșii, iar din acest motiv sunt văzuți ca un semn al începerii unei noi etape a vieții.

Edil Agentie Imobiliara

Pareri despre "Articol: Florile de cires, un semn al primaverii"

Lasati un comentariu

You have to be logged in to post a comment. Log in?

Puteti folosi aceste taguri si atribute HTML HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Captcha