Dormitorul adolescentei tale

Lucrul incontestabil in viata este faptul ca timpul tace si trece, raul isi urmeaza cursul , oamenii  se maturizeaza iar copiii cresc cat ai clipi. Exprexia ,, traieste clipa” are un subrstrat adânc inradacinat in adevar , deoarece nu putem opri timpul in loc iar fiecare clipa trebuie pretuita ca atare.dormitor-adolescenta

Tot asa, bebelusii devin copii, copiii devin adolescenti, adolescentii devin adulti. O trecere insemnata este trecerea de la copilarie la adolescenta deoarece aceasta este perioada cand se produc anumite transformari majore, atat pe plan fizic cat si la nivel hormonal.

Pentru ca varsta se schimba e important ca si decorul sa se schimbe odata cu ea, pentru ca mediul adolesentei tale sa fie unul cat mai placut in care sa poate primi vizite si sa poata organiza renumitele  petreceri in pijamale.

Asadar, cel mai important pas in schimbarea decorului din camera fetei tale ar fi conversatia despre pasiunile ei, pentru ca acestea vor sta la temelia reamenajarii ulterioare. Se spune ca in fiecare dormitor se ascunde o particica de suflet, in acest fel trebuie pastrate anumite tendinte cu valori sentimentale.

download1.Tine cont de gusturile ei

In functie de personalitatea ei, trebuie aleasa noua culoare a dormitorului. Tapetele cu forme si detalii  feminine sunt  piese de rezistenta care se potrivesc intr-un ambient chic. Deasemenea, daca este un stil mai dinamic si baietos, poti opta pentru postere si culori neutre( gen alb, crem) care se asorteaza usor la orice accesoriu care urmeaza a fi aplicat mai apoi.

2.Un element deosebit de important este dressingulimg424

Fata fiind, cu siguranta este o coletionara de haine in cautarea stilului perfect. Asadar, are nevoie de un dressing pe masura unde poate sa isi tina ,,gestiunea’’ hainelor , le poate sorta pe culori.

3. Alege o mobila practica

Acum ca vizitele prietenelor vor fi tot mai dese, are nevoie de mai mult spatiu de desfasurare. Opteaza o canapea simpla cu masuta de servit ceai, si un pat mare si inalt. Va fi un mic univers unde isi va petrece destul de mult timp si va vrea sa o faca cu prietenii alesi. Tototdata poti achizitiona si multe perne pe care sa se aseze invitatii ei cand vin la povesti.

4. Nu uita de cultura.amenajari-camera-adolescenta

Desi printre conceptiile adolescentilor misuna ideea ca „regulile sunt facute ca sa fie inalcate”. Sunt anumite ,,reguli’” pentru care vor fi multumitori intr-un final. Sa nu uitam ca orice adolesenta este o doamna in devenire, iar cultura face parte din finetea  viitoarei doamne. Exista rafturi suprapuse sau biblioteci  jucause pe care isi poate aseza comod cartiele preferate.

Happy Family Hugging Each Other5. Faceti munca in echipa.

Amenajarea dormitorului poate fi un luru distractiv daca este facut cu bunavointa in familie. Pana la urma timpul petrecut cu familia este cel mai pretios, si atunci de ce sa nu fie un motiv de bucurie?

Pareri despre "Articol: Dormitorul adolescentei tale"

Lasati un comentariu

You have to be logged in to post a comment. Log in?

Puteti folosi aceste taguri si atribute HTML HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Captcha