Decorul ombré, noul trend in 2016

Vopsitul pereților ombré ne face să ne gândim la vară - probabil pentru că efectul a fost folosit mai ales cu nuanțe însorite, deși, merită încercate, de asemenea, culorile neutre. Această tehnică de decorare este foarte apreciată în momentul actual. Dacă sunteți adepții provocărilor, ați putea încerca să vopsiți un perete ombré singuri sau puteți apela la un specialist. Această tehnică nu este folosită doar pentru pereți, există o multitudine de moduri pentru utilizarea aceastei decorări inteligente a spațiului dumneavoastră din interior. Gândiți-vă la perdele, șervețele sau chiar solnițe. Aici sunt doar cateva dintre look-urile noastre preferate.

Edil Agentie Imobiliara

Alegeți o pată de culoare în tonuri gradate pentru balustrada din hol, dacă doriți să impresionați și să obțineți admirația tuturor.

Edil Agentie Imobiliara

Aveți posibilitatea să aduceți aerul vacanței preferate în încăperea dumneavoastră cu aceste culori de albastru.

Edil Agentie Imobiliara

Acest dormitor îmbină perfect elementele de design ale anului 2016 și culorile pastelate potrivite acestui sezon. Culoarea pereților are un efect liniștitor și relaxant.

Edil Agentie Imobiliara

Chiar și perdelele ombré reprezintă o alegere potrivită și deosebită, așa că renunțați la modelele vechi și adoptați un nou stil.

Edil Agentie Imobiliara

Impresionați-vă oaspeții cu aceste șervețele chic și alte elemente pe care le folosiți în bucătărie.

Edil Agentie Imobiliara

Edil Agentie Imobiliara

Pareri despre "Articol: Decorul ombré, noul trend in 2016"

Lasati un comentariu

You have to be logged in to post a comment. Log in?

Puteti folosi aceste taguri si atribute HTML HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Captcha