Decoreaza-ti casa cu accesorii handmade

Toti oamenii au o doza de creativitate. Aceasta, educata, poate scoate la suprafata un talent neprevazut.

Daca esti o fire artistica si vrei ca locuinta ta sa fie unica si creativa, noi te ajutam si iti oferim cateva ideii de a-ti decora casa handmade.

Daca esti de acord ca timpul e important si esti pasionata deceasuri poti sa realizezi un accesoriu elegant in cel mai scurt timp. Ai nevoie doar de un mecanism de ceas pe care il poti cumpara de la orice magazin specializat si de un burghiu mic pentru a face gauri in diversele materiale cu care lucrezi. Putin lipici s-ar putea sa ajute si poate chiar si un marker pentru a scrie orele pe ceasurile realizate de tine. Poti sa faci un ceas dincutii de ceai, placaj sau chiar discuri de vinil. Ai nevoie doar de un stop de imaginatie.

Un alt accesoriu handmade care este usor de realizat si da o nota deosebita casei tale e tabloul. Pentru realizarea acestuia poti folosi materiale ca: lemnul, placajul,materiale sintetice sau chiar unele lucruri care ti s-ar parea banale: pioneze, nasturisau scanduri multicolore. De exemplu poti sa faci un tablou pentru o persoana draga, sa-i arati printr-o stimul vizual ce inseamna pentru tine. Poti sa folosesti markere sau acuarele si un placaj, iar rezultatul cu siguranta nu o sa te dezamageasca.

Daca iti plac floriile si te-ai plictisit de vazele pe care le ai acasa, uite cum poti realiza o vaza neobisnuita din becuri.

Becurile se ard tot timpul si banuim ca de fiecare data cand se intampla ajung la gunoi. Dar v-ati gandit vreodata ca le-ati putea gasi o alta utilitate, fara prea mare bataie de cap?
Metoda este cat se poate de simpla.

Iata ce e de facut:

  1. Indepartati capatul bulbului.
  2. Scoateti filamentul.
  3. Daca nu aveti un suport pentru vaza obtinuta, nu trebuie decat sa folositi un fier incins si ascutit si sa dati doua gauri in parti, opuse una fata de cealalta; treceti apoi o sarma fina sau sfoara prin cele doua gauri si atarnati vaza unde doriti.

Rafturile handmade sunt un alt accesoriu care ofera un aer de creativitate casei tale. Daca ai nevoie de o biblioteca si nu dispui de resursele necesare pentru cumpararea uneia, realizeaza una din paletii de lemn. E ieftin si practic. Sau daca ai un sertar vechi, reconditioneaza-l si accesorizeaza-l cu un spate interesant, cum ar fi o harta sau un tapet deosebit.

Nu uita ca doar de un pic de imaginatie ai nevoie pentru a avea o locuinta unica si care ti se potriveste.

Pareri despre "Articol: Decoreaza-ti casa cu accesorii handmade"

Lasati un comentariu

You have to be logged in to post a comment. Log in?

Puteti folosi aceste taguri si atribute HTML HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Captcha