Decor modern si confortabil pentru un apartament cu doua camere: Pawel Nastanski

Cand ne gandim la designeri de interior avem tedinta sa ni-i imaginam in locuinte spatioase, luxuriante cu multe incaperi. Ei bine nu e chiar asa. Designerul polonez Pawel Nastanski ne arata cum se poate amenaja un apartament de 2 camere modern fara a se renunta la spatiu si confort. El a creat din propria locuinta un exemplu al unui decor care inspira energie si a folosirii cu eficienta a spatiului relativ mic.

decor nastanski

Punctul forte al apartamentului este reprezentat de livingul combinat cu bucataria. Adoptand principiul minimalist, designerul a ales piese de mobilier utile care asigura functionalitate completa fara a se interpune cu libertatea de miscare in locuinta. Senzatia de spatiu este intarita si de peretii vopsiti in alb si in nuante deschise de gri, precum si de ferestrele neacoperite de perdele.

living

Contrastul dintre albul peretilor si negrul unor piese de mobilier denota eleganta, contrabalansat fiind de finisaje si mobila din lemn natural. Intreg decorul este inveselit si personalizat cu decoratiuni si accesorii in culori vibrante.

bucatariebaiedormitor

Pareri despre "Articol: Decor modern si confortabil pentru un apartament cu doua camere: Pawel Nastanski"

Lasati un comentariu

You have to be logged in to post a comment. Log in?

Puteti folosi aceste taguri si atribute HTML HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Captcha