Cele mai căutate cartiere în August

Luna August, una dintre cele mai ”active” luni atunci când vine vorba de chirii, ne-a ajutat să realizăm o statistică privind cartierele cele mai căutate.

În luna August s-au înregistrat aproximativ 1000 de închirieri, acestea având prețurile cuprinse între 120 Euro și 2500 Euro.

Cele mai multe proprietăți tranzacționate s-au înregistrat în Cartierul Central, acesta situându-se pe locul 1 în topul preferințelor clienților noștrii. În cadrul acestuia s-au închiriat 168 de proprietăți. Cea mai mică chirie plătită a fost de 200 Euro (o garsonieră), suma maximă ajungând la 2200 Euro (o casă cu 5 camere).

La o diferență foarte mică se află Cartierul Mănăștur – 153 de proprietăți închiriate. Acesta fiind și cartierul în care s-a înregistrat cea mai mică chirie, mai exact 120 Euro (o garsonieră).

Pe locul 3, cu 138 de proprietăți tranzacționate se situează Cartierul Mărăști. O zonă ideală pentru studenți, unde prețurile variază de la 130 Euro până la 1800 Euro.

Cea mai scumpă chirie s-a plătit pentru o casă cu 8 camere din Cartierul Zorilor – 2500 Euro.

Cu doar 11 proprietăți tranzacționate, cartierele Gruia și Europa se situează pe aceeși poziție, totodată având și aceeași sumă minimă a tranzacțiilor – 250 Euro.

Ultimul cartier din preferințele clienților fiind Cartierul Gară, fiind realizată o singură închiriere în valoare de 250 Euro.

Pareri despre "Articol: Cele mai căutate cartiere în August"

Lasati un comentariu

You have to be logged in to post a comment. Log in?

Puteti folosi aceste taguri si atribute HTML HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Captcha