Cateva semne ca esti pregatit sa iti cumperi o casa

Realizarea exacta a momentului in care esti pregatit sa fi proprietarul casei in care locuiesti nu este intotdeauna un pas simplu. Astfel, trebuie sa sti ca exista cateva semne care indica foarte bine daca este momentul adecvat sa iti cumperi propria casa. Asadar, esti pregatit sa faci acest pas daca:cu-1-milion-de-dolari-poti-cumpara-cea-mai-cunoscuta-casa-bantuita_size6

1.Piata imobiliara iti este familiara. Daca deja ai consultat piata si urmaresti casele care sunt puse la vanzare in cartierul tau preferat, inseamna ca ti-ai facut o imagine realista despre cat costa o casa. Daca, pe de alta parte, visezi la o casa mare despre al carei pret nu sti prea multe inseamna ca trebuie sa astepti putin pana esti familiar cu piata imobiliara din zona ta.

2.AI bani pentru avansul locuintei precum si pentru costurile necesare incheierii tranzactiei. Avansul este de obicei un procent din valoarea locuintei, care difera in functie de planul de finantare pentru care optezi. Costurile pentru inchierea tranzactiei constau in taxe, impozite si costuri de finantare care de obicei reprezinta intre 3% si 5% din costul final al tranzactiei. De obicei, atunci cand iau legatura cu un agent imobiliar,cumparatori primesc o lista detaliata despre costurile pe care trebuie sa le efectueze.

3.Stii exact cat iti poti permite si sti de asemenea care sunt cheltuielile aditionale intretinerii unei locuinte. Acestea reprezinta costuri ale asigurarilor locuintei, facturile de utilitati sau costurile de intretinere a locuintei pe care esti pe cale de a o cumpara.

4.In ultima perioada nu ai facut nici o achizitie costisitoare. Daca, spre exemplu, ti-ai cumparat de curand o masina iti va fi mult mai greu sa obtii un credit bancar. IN plus, chiar daca il vei obtine este foarte posibili sa intampini dificultati in ceea ce priveste plata ratelor bancare.

Pareri despre "Articol: Cateva semne ca esti pregatit sa iti cumperi o casa"

Lasati un comentariu

You have to be logged in to post a comment. Log in?

Puteti folosi aceste taguri si atribute HTML HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Captcha