Cat costa o chirie in centrul marilor orase ale tarii

În Cluj-Napoca, chiriile solicitate pe segmentul garsonierelor pornesc de la 200 de euro pe luna. Cu un asemenea buget poate fi închiriata o locuinta în bloc vechi de 28 de metri patrati utili, complet mobilata si utilata.

Pentru locuintele cu doua camere, pretentiile proprietarilor încep de la 250 de euro pe luna. Acesta este pretul cerut pentru un apartament de 46 de metri patrati, partial mobilat si situat la ultimul etaj al unui bloc vechi.

În zona Pietei Mihai Viteazu, o unitate locativa cu trei camere, cu o suprafata de 60 de metri patrati, complet mobilata si utilata, are un pret cerut de 330 de euro pe luna, conform portalului imobiliare.ro

În anul 2008, cu o suma de 200 de euro abia se putea închiria o garsoniera într-un cartier nu foarte bine bine cotat al Capitalei, precum Rahova. Acum, în zona centrala a Capitalei, chiriile cerute de proprietarii de garsoniere pornesc de la 190-200 de euro pe luna.

Pentru apartamentele cu doua camere, preturile pornesc de la un nivel minim de 200 de euro pe luna. Acesta este pretul cerut pentru o unitate locativa de 70 de metri patrati situata la primul etaj al unui bloc vechi din zona Universitate; locuinta închiriaza mobilata.

Pe segmentul locuintelor tricamerale, pretentiile proprietarilor încep de la aproximativ 300 de euro pe luna. Cu atât poate fi închiriat un apartament cu o suprafata de 60 de metri patrati în zona Cotroceni; acesta este situat la etajul al treilea al unui bloc vechi si este mobilat si utilat.

În Timisora, chiriile pentru garsoniere pornesc de la 160 de euro pe luna. Atât costa, spre exemplu, o locuinta mobilata, cu o suprafata de 35 de metri patrati, situata în apropiere de Parcul Rozelor.

La doua camere, preturile încep de la 200 de euro pe luna; cu aceasta suma poate fi închiriat un apartament tip duplex, finalizat în anul 2007, cu o suprafata de 55 de metri patrati.

Tot în centrul Timisoarei, un apartament tricameral cu o suprafata utila de 75 de metri patrati are un pret cerut de 400 de euro pe luna. Locuinta este situata într-un bloc ridicat în 1995 si este complet mobilata si utilata.

Pareri despre "Articol: Cat costa o chirie in centrul marilor orase ale tarii"

Lasati un comentariu

You have to be logged in to post a comment. Log in?

Puteti folosi aceste taguri si atribute HTML HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Captcha