Aranjarea tablourilor intr-o locuinta

Atunci cand aranjam tablourile intr-o incapere, trebuie sa tinem cont atat de spatiere, cat si de culoare si proportie.

Felul in care arta este afisata reprezinta un lucru crucial, nu doar in ceea ce priveste spatiul in care este afisata aceasta, ci si sentimentul pe care il ofera.

Adevarul este ca in lumea virtuala, toate arata frumos, daca sunt asezate si incadrate intr-un mod corect. Am pregatit cateva exemple despre cum sa va aranjati si sa va decorati peretii cu arta proprie:

Am gasit, de asemenea, cateva sfaturi care merita sa fie luate in considerare, fie ca este vorba despre o piesa antica sau despre o imagine desenata de copilul dumneavoastra.

1. Nu atarnati lucrarile de arta prea sus pe perete. Aceasta este o greseala comuna. Inaltimea ideala a tabloului ar fi de aproximativ 155 si 160 cm, in cazul in care nu exista o piesa de mobilier sub aceasta.

 

2. Intotdeauna trebuie sa existe o viziune asupra proportiei si balantei. De exemplu, daca atarnati o poza deasupra unui semineu, nu lasati prea mult spatiu sub aceasta, doar daca acel spatiu va fi umplut, in mod vizual, cu un ceas, de exemplu.

 

3. Utilizati un boloboc pentru a va asigura ca tablourile sunt aliniate corect. Mobila, candelabrele, nu sunt intotdeauna aliniate corespunzator, asadar nu trebuie sa luati mereu in considerare pozitia lor.

Asteptam si parerile voastre in sectiunea de comment-uri.

Pareri despre "Articol: Aranjarea tablourilor intr-o locuinta"

Lasati un comentariu

You have to be logged in to post a comment. Log in?

Puteti folosi aceste taguri si atribute HTML HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Captcha