Alege culoarea potrivita pentru camera ta

Atunci cand esti pe cale sa iti redecorezi camera, trebuie sa ai la indemana cele mai potrivite culori, astfel, camera ta va deveni un spatiu relaxant si confortabil. Este foarte important ca spatiul personal sa iti confere linistea de care ai nevoie , asa ca iata cateva culori potrivite pentru un mediu relaxant:

Violetul este o nuanta aleasa de majoritatea oamenilor. Acest ton imbina confortul si aerul modern al camerei tale cu eleganta si rafinamentul. Violetul este un simbol al simplitatii si ,daca alegi o nuanta mai deschisa, iti confera exact spatiul extins de care ai nevoie.

Galbenul este o nuanta luminoasa si radianta. Aceasta culoare nu va permite ca tu sa te plangi de o camera intunecata sau lipsita de spatiu, pentru ca iti ofera exact opusul. Este indicat, insa, sa folosesti galbenul intr-un ton mai pal, pentru a nu fi obositor la ochi.

Albul este o nuanta simpla si luminoasa, la fel ca si galbenul,insa albul , fiind mai comun, este, totodata si cel mai preferat de toata lumea. Este o culoare luminoasa ,care ofera eleganta si simplitate totodata. Ce e bine de stiut, totusi, este ca albul e indicat sa fie folosit in combinatie cu alte culori, pentru a nu obosi ochii. Cel mai adesea albul se foloseste pentru dormitoare , atunci cand vine vorba despre locul unde ne relaxam, asa ca, foloseste-te de imaginatie si vei avea cele mai frumoase contraste in camera ta.

Rozul este si el o culoare des intalnita in camera copiilor,mai ales. Din acest motiv, este indicat ca rozul sa fie inlocuit de culori mai deschise ,intrucat are un efect stimulativ, ceea ce afecteaza copilul si vederea acestuia. Nu este la fel de stimulativ ca rosul, care ,de asemenea,nu este indicat sa-l folosim decat in portiuni mici, insa, pe cat posibil, dispenseaza-te sa amenajezi camera copilului in roz .

Pareri despre "Articol: Alege culoarea potrivita pentru camera ta"

Lasati un comentariu

You have to be logged in to post a comment. Log in?

Puteti folosi aceste taguri si atribute HTML HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Captcha