5 motive să alegi un apartament finisat la cheie

 

Apartamentele la cheie sunt preferate celor nefinisate sau cu semifinisaje.
Dar de ce este recomandat un apartament finisat la cheie în detrimentul unui apartament nefinisat?

1. Fără costuri ascunse

Un apartament finisat la cheie este de preferat pentru că nu implică costuri neprogramate. Prețul apartamentului va fi cu adevărat prețul final, singurele costuri pot fi doar cele legate de mobilă.

2. Fără muncitori, fără deșeuri și fără posibile daune

Un apartament care necesită finisaje, va implica un efort din partea noului proprietar.  De multe ori, amenajarea devine un adevarat calvar, care nu se mai termină sau nu știi cand se termină. De asemenea, realizarea noilor finisaje pot să provoace daune finisajelor deja realizate.

3. Te muți imediat

Într-un apartament finisat la cheie, aproape că vii doar cu bagajele. Ca la un hotel. Teoretic, poți să dormi din prima seară în casă nouă, apartamentul având toate utilitățile și confortul necesare locuirii.
În cazul în care apartamentul a fost achiziționat pentru închiriere, proprietarul poate încasa chiria încă din prima lună a contractului.

4. Fără deranj de la vecini

Așa cum tu cumperi un apartament finisat la cheie, și vecinii vor cumpăra apartamentul în acest mod. Astfel, nu vei fi deranjat de lucrările de finisare a celorlalte apartamente. Într-o clădire cu apartamente semifinisate, amenajările pot dura ani de zile, în funcție de ritmul vânzărilor.

5. Fără surprize neplăcute

Când cumperi un apartament finisat la cheie, poți verifica finisajele înainte de achizție. În caz contrar, dacă apartamentul necesită finisaje, rezultatul este necunoscut și pot să apară surprize neplăcute, începând cu termenul în care efectiv te vei putea muta în apartament.Mai mult, muncitorii buni sunt greu de găsit și/sau de verificat istoricul acestora.

Pareri despre "Articol: 5 motive să alegi un apartament finisat la cheie"

Lasati un comentariu

You have to be logged in to post a comment. Log in?

Puteti folosi aceste taguri si atribute HTML HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Captcha