Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Volumul lucrarilor de constructie, in crestere in noiembrie 2011

Volumul lucrarilor de constructie, in crestere in noiembrie 2011

În luna noiembrie 2011, volumul lucrarilor de constructii a crescut fata de luna octombrie 2011, ca serie bruta cu 7,6%, iar ca serie ajustata în functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 3,0%, potrivit datelor remise de Institul National de Statistica.

Fata de luna corespunzatoare a anului precedent, volumul lucrarilor de constructii a crescut atât ca serie bruta, cât si ca serie ajustata în functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 16,7%, respectiv cu 14%.

Ironworkers surprised by photographer, while e...

Image via Wikipedia

În perioada ianuarie- noiembrie 2011, comparativ cu acelasi interval de timp din 2010, volumul lucrarilor de constructii a crescut ca serie bruta cu 2,8%, iar ca serie ajustata în functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate a crescut cu 1,1%.

În luna noiembrie 2011, volumul lucrarilor de constructii (serie bruta) a crescut fata de luna octombrie 2011, la toate elementele de structura astfel: lucrarile de reparatii capitale (18,8%), lucrarile de întretinere si reparatii curente (12,5%) si lucrarile de constructii noi (3,8%).

Pe obiecte de constructii, au avut loc cresteri astfel: cladirile rezidentiale (18,6%), cladirile nerezidentiale (16,2%) si constructiile ingineresti (2,3%).

În perioada ianuarie- noiembrie 2011, comparativ cu acelasi interval de timp din 2010, volumul lucrarilor de constructii, serie bruta, a crescut cu 2,8%. Pe elemente de structura s-au înregistrat cresteri la lucrarile de reparatii capitale (14,1%) si la lucrarile de constructii noi (1,8%). La lucrarile de întretinere si reparatii curente volumul lucrarilor de constructii a scazut cu 0,5%.

Sursa www.adevarul.ro

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Dacă te-ai hotărât să te muți la Cluj sau doar să îți schimbi locuința, noi îți spunem care sunt cele mai ”preferate&r…

Read More