Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Un apartament deosebit situat în Gheorgheni

Un apartament deosebit situat în Gheorgheni

La limita dintre doua cartierele de mare anvergură din Cluj: Andrei Muresanu și Gheorgheni se gasește acest apartament deosebit, care are o suprafață utila de 93 mp, fiind compus dintr-un living generos, o bucătărie, 2 dormitoare și 2 bai. La această suprafață utilă se mai adaugă 2 balcoane: unul închis de aproximativ 4 mp, iar cel de-al doilea, cu suprafața de 8 mp fiind deschis. De asemenea, apartamentul este dotat cu centrală termică proprie și aparat de aer condiționat.

Amenajarea se remarcă prin detalii îndraznețe și mobilier unicat, care oferă o senzație placută de liniște și relaxare. Stilul contemporan de decorațiuni interioare oferă un aer proaspăt, urban și interesant locuinței, dar totuți rămâne simplu ca formă și estetică.

Amplasarea imobilului în apropiere de mijloacele de transport în comun și de gradinițe, îl face ideal atât pentru familii cu copii mici cât și pentru persoane care caută liniștea și accesibilitatea zonei.

Apartamentul se vinde cu toată mobila prezentă, toate finisajele realizate și baile utilate.

Apartamentul poate fi vizualizat AICI

Related Posts

Noi oferte ale toamnei

Noi oferte ale toamnei

Deși toamna se grăbește să plece, lăsând loc minunatei ierni, a mai adus noi proprietăți de vânzare în portofoliul nostru.Primul popas îl f…

Read More
Citește despre situația imobiliară în luna Septembrie

Citește despre situația imobiliară în luna Septembrie

           Valul de închirieri și vânzări de apartamente, garsoniere sau case a pornit încă din lun…

Read More