Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Tu stii ce spune biroul in care lucrezi despre personalitatea ta?

Tu stii ce spune biroul in care lucrezi despre personalitatea ta?

Indiferent cum alegi sa iti decorezi biroul, pune pe acesta si ceva care sa iti reflecte personalitatea. Colegii sunt mai mult decat incantati sa remarce fiinta din spatele calculatorului, asadar, nu ezita sa dezvalui o mica parte din tine si la locul de munca! Gandeste-te asa: atunci cand pui suflet, ai mai multe sanse sa te bucuri cu adevarat de timpul petrecut la job. Sau macar sa nu ti se mai para atat de ingrozitor, dar fiind ca esti inconjurat de citate motivationale sau fotografii cu cei dragi!

Fie ca ai un birou bine organizat sau haotic, fie ai in el doar cateva obiecte indispensabile fie ca l-ai umplut cu suveniruri de la prieteni, spatiul tau personal de la locul de munca poate dezvalui o multime de lucruri despre personalitatea ta.  Asadar, tu stii ce spune biroul thumb_650_x_407_50567-5tau despre felul tau de-a fi?

Biroul nepersonalizat

Un birou care nu are prea multe lucrusoare personale si care, de altfel, contine doar strictul necesar pentru a-ti duce la indeplinire jobul poate indica faptul ca nu iti place ceea ce faci si ca nu te implici in munca depusa. De asemenea, studiile au aratat ca oamenii care au biroul nepersonalizat suny pregatiti ca oricand sa paraseasca locul de munca.

Biroul cu plante

Spre deosebire de tipul anterior de birou, care indica faptul ca angajatul ar putea oricand sa isi paraseasca jobul, un birou decorat cu plante sugereaza atasament fata de locul de munca actual. Mai mult, denota faptul ca cel care il foloseste se simte ideal la locul de home officemunca

Biroul cu bomboane si alte rontaieli

Tipul de personalitate care are un birou plin in permanenta cu rontaieli poate indica o persoana extrovertita, sociabila, care isi doreste sa primeasca vizita a cat mai multe persoane. Un angajat timid de obicei nu isi decoreaza, in general, biroul cu obiecte care atrag atentia si care ii determina pe ceilalti sa se apropie de spatiul lor personal.

Biroul cu obiecte motivationale si post-it-uri

Un astfel de angajat este dedicat muncii sale, este o persoana ambitioasa, care isi doreste sa progreseze. Drept urmare, si-a decorat biroul cu tot felul de mesaje de incurajare, cu provocari si teluri de atins – toate aceste obiecte il mentin activ si il determina sa faca pasii necesari pentru a ajunge acolo unde isi doreste. Un birou plin de post-it-uri poate indica faptul ca angajatul in cauza se simte sufocat de munca pe care o depune si nu reuseste sa tina pasul.

Biroul cu poze cu cei dragimarturie-nunta-rama-foto-aurita-25095gd-1

Un birou presarat cu poze cu cei dragi poate fi interpretat in doua feluri. Daca pozele sunt puse in asa fel incat ceilalti sa le poata vedea, acestea au mai mult rolul de simbol si au fost plasate pe birou doar pentru a lasa o anumita impresie celor din jur.  In schimb, daca pozele sunt asezate intr-un loc in care doar angajatul le poate vedea, acestea sunt o modalitate autentica prin care acesta se mentine conectat cu familia sa, fapt care il poate ajuta sa fie mai motivat sau sa scape de vina de a nu petrece atat de mult timp pe cat si-ar dori cu cei dragi.

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More