Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Totul despre vanzarea unui imobil pe timp de criza

Totul despre vanzarea unui imobil pe timp de criza

Cu totii realizam ca vanzarea unei case in timpul recensiunii este o adevarata provocare. Tot mai putine tranzactii sunt incheiate, desi piata imobiliara este plina de oferte. Astfel, trebuie sa folositi toate armele si variantele pentru ca oferta dumneavoastra sa iasa in evidenta si sa atraga cat mai multi potentiali cumparatori. In continuare va prezentam cateva aspecte pe care este necesar sa le luati in considerare atunci cand doriti sa va vindeti casa pe timp de criza.

In primul rand, este absolut necesar sa va documentati asupra pietei de profil si sa va puneti la curent cu noutatile. Astfel, aflati detalii despre preturile practicate pe piata. De asemenea, trebuie sa tineti cont de oferta si de cererea cu privire la vanzarile de locuinte din oras, de preturile care sunt practicate in cartier sau in cazul altor locuinte precum ca pe care o detineti. Trebuie sa stii ca fiecare oras are o anumita cota a preturilor si fiecare tip de apartament se incadreaza intr-o anumita suma. Doar cunoascand aceste detalii veti reusi sa vindeti fara a fi pacalit de un potential cumparator. Mai mult, dupe ce va documentati indeajuns veti putea convinge cu argumente logice orice client.

In perioada recensiunii financiare sunt foarte putini cei care isi permit sa isi cumpere o locuinta dar sunt si mai putini cei care isi cumpara o locuinta care necesita imbunatatiri si astfel, noi investitii. Asadar, daca exista in casa dumneavoastra spatii care necesita renovare este indicat sa faceti acest lucru. Prima impresie conteaza intotdeauna iar daca un client o sa vada curtea neingrijita sau fatada casei decojita cu siguranta isi va indrepta atentia catre alte proprietati.

Puteti apela de asemenea si la o agentie imobiliara, care facilitatea astfel posibilitatea vanzarii apartamentului dumneavoastra. Alphacasa ofera o lista cu oferte de apartamente de vanzare iasi, la preturi cat mai reduse.

In final, trebuie sa stiti ca in timpul crizei financiare au de castigat cei care au o promovare buna. Iar pentru ca anuntul imobiliar sa ajunga la cat mai multa lume, trebuie sa folositi toate canalele de promovare existente! Publicati anuntul pe internet pe site-urile de profil, in ziare sau in revistele de specialitate. Puteti de asemenea sa creati un blog in care sa postati fotografii, informatii utile sau linkuri corelae conturilor de pe Social Media. Tineti minte ca va veti distinge de concurenta cu cat utilizati mai multe mijloace de comunicare.

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More