Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Topul ofertelor imobiliare din prima luna de primavara

Topul ofertelor imobiliare din prima luna de primavara

Primavara, anotimpul mult asteptat de cei mai multi dintre noi, a adus cu sine si oferte imobiliare de top pentru clientii nostri. O data cu natura reinviata, au fost scoase la vanzare sau inchiriere imobile deosebite in cele mai bune zone si cartiere ale orasului Cluj Napoca. IN continuare, am realizat pentru tine un material cu cele mai frumoase si profitabile oferte!

54993-1Vanzare apartamente

In ceea ce priveste apartamentele de vanzare, cele mai bune oferte au fost remarcate in cartierele Andrei Muresanu, Gheorgheni sau Grigorescu. Locuinte cu 1, 2, 3 sau 4 camere au fost pe placul clientilor nostri datorita suprafetei utile, compartimentarii sau cartierul in care este pozitionat imobilul.

In plus, aceasta ierarhie al topului apartamentelor de vanzare a fost influentata si de finisajele si mobilierul de care dispune imobilul. Astfel, aceste oferte au fost reprezentate de apartamente ,moderne, cu finisaje de lux dar si mobilier personalizat. In aceeasi masura au cantarit mai greu apartamentele cu bucatarie si baie complet utilate , cu hol spatios dar si balcoane cu suprafata mare.54885-1

In final, trebuie precizat de asemenea ca un apartament ideal atat ca locuinta cat si pentru investitie este acela situat intr-o zona extrem de buna, linistita dar si cu acces facil spre centru sau spre punctele de interes. In aceasta privinta, luna martie a fost marcata de apartamente pozitionate in Andrei Muresanu (cartierul care ofera de asemenea o priveliste deosbite) si in Gheorgheni sau Grigorescu, cartiere cunoscute pentru zonele verzi si linistite.

55104-4Inchirieri apartamente

Si cei care si-au dorit sa isi inchirieze un imobil s-au lovit de dificultatea de a alege. Asta deoarece ofertele au fost extrem de diversificate, pozitionate in cartiere de mare interes pentru Cluj Napoca, precum zona centrala, cartierul54712-5Plopilor, Gheorgheni sau Marasti.

Apartamentele de inchiriatdispun de mobilier deosebit, utilitati moderne dar si finisaje de calitate pentru ca tu sa te simti exact ca acasa desi locuiesti in chirie. In plus, acestea se predau de cele mai multe ori cu electrocasnice de lux, decoratiuni personalizate astfel ca tu sa te bucuri de tot confortul din lume. In plus, apartamentele zugravite in culori calde si relaxante au fost de asmenea o atractie pentru majoritatea clientilor. Sa recunoastem, cui nu ii place sa mearga acasa intr-un mic colt de rai?

54478-2Inchirieri case

In final, desigur ca trebuie precizat si topul ofertelor de inchiriere case. Primavara, asa cum stim cu totii,a duce cu sine copaci infloriti, livezi pline de culoare dar si flori multicolore. Ei bine, toate acestea capata o alta valoare atunci cand locuim la curte. Din acest motiv, am oferit spre inchiriere nenumarate case pentru clientii nostri, majoritatea fiind pozitionate in Andrei Muresanu. Acest cartier este unul dintre cele mai recomandate cartiere pentru traiul la casa, dat fiind ca este linistit, dispune de zone verzi si ofera o priveliste frumoasa spre oras.47299-1

Pe langa pozitionarea locuintei, alte aspecte esentiale pentru clasamentul caselor de inchiriat au fost finisajele, mobilierul, dar si suprafata utila a casei si a terenului aferent acesteia. Astfel, s-au remarcat locuinte deosebite, cu finisaje de lux si decoratiuni deosebite care asigura confortul si relaxarea oricarei familii. De asemenea, de mare interes au fost si locuintele care dispun de garaj, loc de parcare sau acces auto in curte; in plus, curtile amenajate precum un colt de rai au reprezentat un mare plus pentru clientii nostri.

Daca nu ai reusit si tu sa iti achizitionezi sau inchiriezi locuinta mult visata, nu uita ca noi ramanem alaturi de clientii nostri cu cele mai bune oferte imobiliare din oras dar si cele mai utile sfaturi din domeniul imobiliar.

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More