Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Top oferte luna Mai: case de vanzare

Top oferte luna Mai: case de vanzare

Cel mai mult va doriti sa locuiti la casa si sunteti decisi sa va indepliniti dorinta? In acest articol va prezentam ofertele din luna Mai care credem ca raspund oricaror dintre cerintele dumneavoastra.

Incepem topul lunii Mai cu o casa de vanzare care se remarca prin locatia frumoasa din cartierul Faget. Locuinta se afla la liziera padurii si este inconjurata de livada si gradina, cu o suprafata de 1200 mp. Este compusa din 4 camere, 2 bai si bucatarie si dispune in plus de camara, dressing, garaj si anexa. A fost construita intre anii 2000 si 2008 si este dotata cu centrala proprie, termopane, parchet etc. si are o suprafata utila de 280 mp. Se vinde nemobilata cu suma de 250.000 EUR.

http://www.edil.ro/cluj-napoca/vanzare-cluj-napoca-casa-cartier-faget/CACJ217307

12

Va spunem sincer ca aceasta proprietate este una deosebita, nu doar prin designul traditional adaptat cerintelor moderne cat si prin locatia care o amplaseaza la liziera padurii din cartierul Faget. `Casuta` este foarte bine compartimentata, cele 5 camere, bucataria si baile fiind chiar spatioase (227 mp utili) si este dotata cu centrala proprie. Se vinde nemobilata cu 280.000 EUR, pret care include si 6 locuri de parcare, garaj si un teren de 706 mp.

http://www.edil.ro/cluj-napoca/vanzare-cluj-napoca-casa-cartier-faget/CACJ217103

34567

Casa de vanzare este moderna si se compune din 5 camere, 1 bucatarie si 2 bai. Situata in Dambul Rotund, aceasta locuinta are o priveliste placuta si relaxanta, fiind inconjurata de un teren de 1680 mp. La dispozitia proprietarilor sunt puse camere spatioase si luminoase, garaj, spatiu interior amenajat pentru exercitii fizice si ping pong etc. Poate fi achizitionata semimobilata in schimbul sumei de 347.000 EUR.

http://www.edil.ro/cluj-napoca/vanzare-cluj-napoca-casa-cartier-dambu-rotund/CACJ217012

89101112

Istoric vorbind, cartierul Andrei Muresanu era un cartier al `elitelor` destinat oamenilor influenti, artistilor si scriitorilor populari si oamenilor avuti. Si acum este un cartier rezidential preferat de cei care isi doresc o locatie linistita, ferita de forfota orasului dar in acelasi timp, suficient de aproape de centru. Casa care urmeaza este amplasata in acest cartier, `privind` de sus orasul. Are un aspect exterior contemporan si ofera un spatiu interior generos cu finisaje de calitate si terase mari. Este compartimentata in 6 camere, 3 bai si 2 bucatarii, avand in plus spatii de depozitare si  pivnita. Are un teren de 600 mp si se vinde cu suma de 395.000 EUR.

http://www.edil.ro/cluj-napoca/vanzare-cluj-napoca-casa-cartier-andrei-muresanu/CACJ217310

1314

Incheiem acest top cu o oferta de vanzare destinata celor care dispun de un buget mai mult decat serios pentru locuinta dorita. Casa este intr-adevar ultramoderna atat prin design si finisaje, cat si prin utilitatile si extra-urile de care dispune. Este compartimentata in 5 camere, 4 bai si bucatarie cu o suprafata de 400 mp utili. In plus dispune de camari, spatii de depozitare, dressing si de o  terasa panoramica de 150 mp. Si nu uitam de piscina si de foisorul  din sticla de 85 mp sau de terenul adiacent de 1925 mp sau de cele 4 locuri de parcare. In rest, casa se vinde mobilata si utilata modern cu suma de 960.000 EUR.

http://www.edil.ro/cluj-napoca/vanzare-cluj-na

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More