Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Top oferte luna Mai: case de inchiriat

Top oferte luna Mai: case de inchiriat

Cel mai mult va doriti sa locuiti la casa si sunteti decisi sa va indepliniti dorinta? In acest articol va prezentam ofertele de inchirirere din luna Mai si va invitam sa va imaginati racorindu-va in piscina ori bucurandu-va de natura din balansoarul dumneavoastra.

Prima oferta pe care o aducem in atentia dumneavoastra o recomandam unei familii. Casa este nou construita si este compartimentata in 5 camere spatioase, 2 bai si bucatarie. Este dotata cu centrala proprie si cablu de internet si se inchiriaza cu suma de 700 EUR. Se amplaseaza intr-o zona mai retrasa a cartierului Manastur si dispune de garaj.

http://www.edil.ro/cluj-napoca/inchiriere-cluj-napoca-casa-cartier-manastur/CACJ186093

1

Urmatoarea casa de inchiriat este potrivita atat ca si locuinta cat si ca spatiu de birouri. Este finisata la un standard inalt de calitate si este compartimentata in 6 camere, 4 bai si o bucatarie. Se situeaza atat intr-o zona linistita cu verdeata din cartierul Gheorgheni, cat si in apropierea statiilor de transport. In serile de week-end puteti face si o plimbare pana la Iulius Mall sau la teatrul plutitor Scena Verde.

http://www.edil.ro/cluj-napoca/inchiriere-cluj-napoca-casa-cartier-gheorgheni/CACJ216735

243

Aceasta casa este bine compartimentata oferind pe langa un spatiu de locuit generos si spatii tehnice si de depozitare, fiind ideala pentru o familie. Este compartimentata in 4 camere, 3 bai si bucatarie. Se situeaza aproape de spatii comerciale si mijloace de transport, intr-o zona bine cotata, din cartierul Zorilor. Este complet mobilata si utilata si se inchiriaza cu suma de 1600 EUR. De altfel, este o adevarata placere sa locuiesti in aceasta casa cu aspect modern si frumos si fiind inconjurata de spatiu verde, cu grata pentru week-endurile cu prietenii.  

http://www.edil.ro/cluj-napoca/inchiriere-cluj-napoca-casa-cartier-zorilor/CACJ208167

5678

Incheiem acest top al caselor de inchiriat cu o oferta adresata celor care isi doresc un camin de lux. Locuinta compusa din 6 camere, 3 bai si bucatarie, este modern amenajata si complet utilata. Se amplaseaza in cartierul Faget si dispune de o gradina amenajata in care va puteti bucura de aerul curat si verdele naturii. Iar pentru zilele calduroase aveti la dispozitie o piscina acoperita. Locuinta se inchiriaza cu suma de 2000 EUR.

http://www.edil.ro/cluj-napoca/inchiriere-cluj-napoca-casa-cartier-faget/CACJ203318

91011121314

Speram ca ofertele prezentate v-au trezit interesul si va asteptam cu mare drag la sediul agentiei noastre de pe strada Iuliu Maniu, numarul 17 !

Contact
Telefon:0721-290522, 0744-684458, 0264-590677
E-mail:office@edil.ro 
Adresa: Str.Iuliu Maniu, nr.17, ap 1

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More