Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Top oferte luna Mai: apartamente de vanzare

Top oferte luna Mai: apartamente de vanzare

In topul apartamentelor de vanzare selectam pentru dumneavoastra ofertele care se remarca printr-o locatie foarte buna, calitate si pret proportional cu acestea.

Prima oferta de vanzare pe care o aducem in atentia dumneavoastra se remarca prin locatia centrala a apartamentului. Locuinta este decomandata, cu confort sporit si se compartimenteaza in 2 camere, baie, bucatarie si balcon. Are o suprafata utila de 58 mp si se situeaza la etajul patru din patru. A fost recent refinisat cu parchet de stejar si bambus, gresie si faianta moderna si se vinde mobilat si utilat cu suma de 76.000 EUR. Dispune si de parcare.

http://www.edil.ro/cluj-napoca/vanzare-cluj-napoca-apartament-confort-sporit-cartier-central-etaj-4/APCJ217186

123

Urmatorul apartament este spatios, avand 74 mp si se amplaseaza in unul dintre cele mai cautate cartiere din Cluj-Napoca si anume cartierul Zorilor. De asemenea, este amenajat modern si personalizat. Se compartimenteaza in 2 camere, 2 bai si bucatarie si se vinde cu suma de 105.000 EUR. Iar Gradina Botanica se afla la cativa pasi.

http://www.edil.ro/cluj-napoca/vanzare-cluj-napoca-apartament-confort-i-cartier-zorilor-etaj-1/APCJ217444

456

Al treilea apartament din acest top se remarca printr-un decor interior modern si elegant, locatie ultracentrala si utilitati complete. Se compune din 3 camere decomandate, baie si bucatarie, cu o suprafata de 82 mp. Consultantii nostrii recomanda acest apartament ca fiind potrivit atat ca si viitoare locuinta cat si ca investitie. Suma cu care poate fi achizitionat este de 115.000 EUR.

http://www.edil.ro/cluj-napoca/vanzare-cluj-napoca-apartament-confort-lux-cartier-central-etaj-2/APCJ217121

6789

Incheiem topul acestei  luni cu un apartament ultrafinisat si spatios (86 mp) din cartierul Europa. Apartamentul se afla intr-un imobil nou, tip vila, fiind compartimentat intr-un living spatios si frumos,impreuna cu bucataria, 2 dormitoare, 2 bai, terasa de 10 mp si balcon. Se vinde complet mobilat si utilat cu pretul de 120.000 EUR si dispune si de parcare proprie.

http://www.edil.ro/cluj-napoca/vanzare-cluj-napoca-apartament-confort-sporit-cartier-europa-etaj-parter/APCJ217061

101112

Speram ca ofertele prezentate v-au trezit interesul si va asteptam cu mare drag la sediul agentiei noastre de pe strada Iuliu Maniu, numarul 17 !

Contact
Telefon:0721-290522, 0744-684458, 0264-590677
E-mail:office@edil.ro 
Adresa: Str.Iuliu Maniu, nr.17, ap 1

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More