Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Top oferte luna Mai: apartamente de inchiriat

Top oferte luna Mai: apartamente de inchiriat

In cadrul topului de oferte de inchiriat, selectam pentru dumneavoastra acele apartamente in care va puteti bucura de maximul de confort si de o ambianta moderna.

Incepem acest top cu cu un apartament amenajat cu stil, compus din 3 camere cu o suprafata utila de 60 mp. Este amplasat intr-o constructie noua, la etajul 1din cartierul Manastur si este dotat cu toate utilitatile necesare unui trai confortabil (centrala proprie, masina de spalat, frigider, aragaz etc.). Se inchiriaza cu suma de 380 EUR.

http://www.edil.ro/cluj-napoca/inchiriere-cluj-napoca-apartament-confort-i-cartier-manastur-etaj-1/APCJ217027

12

Doriti sa va bucurati de energia si forfota unei locatii din mediul studentesc? Acest apartament modern si spatios este raspunsul. Este decomandat si compus din 2 camere, bucatarie, baie si balcon. Beneficiaza de centrala proprie, televizor, aragaz, masina de spalat etc. iar pretul de 450 EUR include si un loc de parcare subterana.

http://www.edil.ro/cluj-napoca/inchiriere-cluj-napoca-apartament-confort-sporit-cartier-central-etaj-1/APCJ217579

34

Urmatorul apartament din topul nostru este situat intr-un imobil nou la cateva minute de centrul orasului. Este compartimentat intr-un living spatios cu o luminozitate excelenta si cu acces direct pe terasa, bucatarie cu loc de luat masa, dormitor, baie si terasa de 15 mp. Finisajele de calitate confera o nota de eleganta si rafinament fiind ideal si ca locuinta de protocol. Apartamentul beneficiaza de 2 locuri de parcare si se inchiriaza cu suma de 500 EUR.

http://www.edil.ro/cluj-napoca/inchiriere-cluj-napoca-apartament-confort-sporit-cartier-marasti-etaj-10/APCJ216923

56

Si acest apartament de 2 camere are o locatie centrala, fiind amplasat intr-un imobil nou cu sase apartamente.  Este semidecomandat, confort sporit si amenajat elegant.  Se inchiriaza complet mobilat si utilat cu suma de 500 EUR si beneficiaza de  loc de parcare.

http://www.edil.ro/cluj-napoca/inchiriere-cluj-napoca-apartament-confort-sporit-cartier-central-etaj-parter/APCJ216994

78

Cu finisaje de calitate si o amenjare moderna, acest apartament se remarca si prin locatia centrala din zona Pietei Mihai Viteazul. Se alcatuieste din 2 camere, este semidecomandat si se afla intr-un imobil nou, la primul etaj. Isi asteapta primii chiriasi in schimbul sumei de 500 EUR.

http://www.edil.ro/cluj-napoca/inchiriere-cluj-napoca-apartament-confort-unic-cartier-central-etaj-1/APCJ217255

910

Urmatorul apartament de 2 camere si-a impresionat vizitatorii prin aparatele electrocasnice si finisajele de inalta calitate ( lumina in intregime pe LED, video interfon ,televizor LED Samsung, masina de spalat cu uscator Indesit Clasa A, combina frigorifica incorporabila Whirlpool Clasa A, plita incorporabila electrica vitroceramica Samsung, hota telescopica Faber, sistem WC Geberit , incalzire centrala BOSCH etc.). Noi vi-l recomandam si pentru locatia centrala si pentru decorul modern. Pretul de inchiriere de 550 EUR include si un serviciu de curatenie o data la 3 saptamani.

http://www.edil.ro/cluj-napoca/inchiriere-cluj-napoca-apartament-confort-i-cartier-central-etaj-1/APCJ216885

1112

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More