Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Top oferte luna Aprilie: apartamente de inchiriat

Top oferte luna Aprilie: apartamente de inchiriat

In cadrul topului de oferte de inchiriat, selectam pentru dumneavoastra acele apartamente in care va puteti bucura de maximul de confort si de o ambianta moderna.

In acest apartament de inchiriat beneficiati de un decor modern si toate dotarile necesare: centrala proprie, televizor, aragaz, masina de spalat, frigider etc. Se afla intr-o zona linistita a cartierului Zorilor, este confort sporit iar cele trei camere de care dispune sunt decomandate. Se compartimenteaza in trei camere, o bucatarie, doua bai si doua balcoane si se inchiriaza cu suma de 450 EUR.

1.11.21.31.41.5

Urmatoarea oferta de top pe care v-o recomandam se remarca prin locatia foarte buna din cartierul Marasti, aflata la 1 minut de statiile de transport in comun si cu acces usor la alte facilitati: complexe comerciale, institutii de invatamant.  Ca si apartamentul anterior, este confort sporit si se alcatuieste din trei camere luminoase si decomandate, o bucatarie, doua bai si doua balcoane. Este incalzit prin termoficare si este dotat cu televizor, masina de spalat, cuptor cu microunde, frigider, aragaz etc. Consilierii nostrii il apreciaza ca fiind ideal pentru o familie! Pretul de inchiriere este de 500 EUR.

2.12.22.32.42.5

Consideram ca acest apartament ar fi un camin frumos pentru un cuplu! Apartamentul este amplasat intr-un imobil nou, tip vila, din cartierul Zorilor si este compus din trei camere si doua bai. Este semidecomandat iar bucataria formeaza impreuna cu living-ul, un spatiu larg si luminos. Mobilierul este modern iar dormitorul matrimonial are propria baie. Pretul de inchiriere de 500 de EUR include si loc de parcare.

3.13.23.33.4

Incheiem acest top al ofertelor din luna Aprilie cu un apartament superfinisat din cartierul Buna Ziua. Apartamentul este semidecomandat si se compune din trei camere si o baie. Este mobilat si utilat pentru a raspunde oricaror cerinte moderne, dispunand de climatizare, centrala proprie, televizor, masina de spalat, frigider etc. Are o suprafata de 75 mp utili si se inchiriaza cu suma de 530 EUR. In plus, beneficiati si de loc de parcare cu CF. 

4.14.24.34.44.5

Speram ca ofertele prezentate v-au trezit interesul si va asteptam cu mare drag la sediul agentiei noastre, aflat pe strada Iuliu Maniu, nr. 17 !

Contact
Telefon:0721-290522, 0744-684458, 0264-590677
E-mail:office@edil.ro 
Adresa: Str.Iuliu Maniu, nr.17, ap 1
 
 

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More