Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Top oferte: case de vanzare

Top oferte: case de vanzare

Daca va doriti sa va bucurati de beneficiile unei case in timp ce locuiti in Cluj, acestea sunt ofertele pe care vi le recomandam.

Prima recomandare pe care v-o facem se refera la aceasta locuinta frumoasa, spatioasa si cu o gradina generoasa. Va puteti bucura de panorama pe care o ofera asupra orasului pentru suma de 180.000 EUR. Dispune de 5 camere, 3 dressing-uri, 2 balcoane si 3 bai dar si de un teren cu suprafata de 600 mp.

1

Aceasta locuinta de vanzare se situeaza in Borhanci si este inconjurata de un teren cu o suprafata de peste jumatate de hectar (543 mp) Este foarte bine compartimentata in 5 camere, 3 bai si o bucatarie. Incalzirea se realizeaza cu centrala pe lemne si panouri solare. Pretul de achizitie este de 250.000 EUR.

2

Cum arata o locuinta de jumatate de milion de euro din Cluj-Napoca? Puteti vedea in imaginile de mai jos. Intr-adevar locuinta este frumoasa, cu o amplasare foarte buna si utilitati si finisaje de calitate. Atentia la detalii se vede incepand de la gradina terasata ingenios si amenajata cu plante decorative, precum si la locuinta propriu zisa a carei finisaje din piatra de vistea, caramida aparenta, travertin, etc, au fost alese cu multa atentie. Locuinta dispune de 4 camere, 1 bucatarie, 3 bai si 2 garaje, incalzite cu centrala termica.

3

Speram ca ofertele prezentate v-au trezit interesul si va asteptam cu mare drag la sediul agentiei noastre pe Iuliu Maniu, nr. 17 !

Contact
Telefon:0721-290522, 0744-684458, 0264-590677
E-mail:office@edil.ro 
Adresa: Str.Iuliu Maniu, nr.17, ap 1

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More