Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Top oferte apartamente de vanzare

Top oferte apartamente de vanzare

Ofertele de top au fost intotdeauna preferatele noastre, deoarece marcheaza eficienta si calitatea din serviciile pe care noi le oferim,  iar multumirea clientilor nostri e raspalata cea mai mare pentru echipa noastra. Luna septembrie a fost imbelusgata si in oferte de apartamente de vanzare, ce au atras atentia prin finisaje de exceptie, mobilier elegant si de calitate superioara, spatii generoase. Acestea au fost prezentate cu caldura clientilor nostri, trezind interesul cu usurinta datorita calitatilor lor.

60203-1Apartamentele simple, dar cochete, ce lumineaza privirea cu pete de culoare, sunt intotdeauna bine primite si receptate de clientii nostri, deoarece nu obosesc prin excese, oferind libertatea de a decora apartamentul dupa propriile gusturi. Printre acestea s-a numarat si oferta unui apartament de vanzare cu 2 camere, situat in cartierul Gheorgheni, intr-o zona cu multa verdeata. Proprietarii acestui apartament se bucura acum de o priveliste relaxanta, fiind incantati de locuinta lor.

59827-1O sufragerie deosebita, iti ofera si prilejul de a te destinde impreuna cu familia ta, la o siesta de povesti amuzante. Nimic nu e mai binevenit decat un spatiu in care poti sa te desfasori  relaxat, impreuna cu prietenii si familia ta. Apartamentul acesta ofera conditii de lux, finisaje unice, dotari de inalta calitate, iar design-ul interior impresiona chiar si cel mai sensibil pretentios. Oricine ar locui aici, s-ar numara printre cei mai norocosi proprietari.

Daca dispui de un apartament elegant, care iti ofera si ocazia de a te bucura de o panorama ca in povesti, atunci inseamna ca dorintele tale au prins contur. Printre ofertele de top s-a numarat si un apartament alcatuit din 2 camere, frumos decorate, pozitionat in cartierul Zorilor. Acesta dispune de o terasa, ce iti ofera  oportunitatea de a iti delecta privirea cu o imagine a orasului debordanta.

Multe persoane tind inspre a locui intr-o casa, deoarece spatiul este mult mai mare iar avantajele sunt considerabil mai atragatoare.

60622-4O oferta interesanta a lunii septembrie, a fost a unei case de vanzare, alcatuita din 5 camere, dispunand de o curte ce debordeaza prin crudul verdelui si prin parfumul florilor de care este inconjurata. Avand o astfel de curte, mintea ta este intotdeauna relaxata si linistita. Razele soarelui se pot juca linistite pe chipul tau, iar ochii tai se pot bucura mereu de albastrul pueril al cerului. Orice om viseaza la o astfel de casa, ce dispune de o curte ca aceasta.

O casa bine compartimentata, te lasa sa te resfeti decorand-o dupa propriile placeri si viziuni. Spatiul generos de care dispui, te lasa sa te joci cu imaginatia ta, reusind astfel sa faci dintr-un décor simplu, ceva impresionant, la fel ca sufrageria unei case alcatuita din 3 camere, din cartierul Iris. Paleta de culori din aceasta camera, odihneste ochiul si relaxeaza mintea.

60621-2Ce fericire atunci cand ai spatiu in locuinta ta si poti sa dedici o camera doar sportului relaxant si activitatilor distractive. Acesta casa dispune de o incapere in care e primordiala distractia si voia buna, de aceea dispune de o masa de biliard, ce ofera dinamism decorului. Cu siguranta orice domn sau chiar si doamna viseaza la o astfel de camera, unde sa isi poata petrece duminicile impreuna cu prietenii, distrandu-se si savurand un pahar de vin si voie buna.

Te asteptam si pe tine sa iti gasesti locuinta ideala, printre ofertele de top pe care noi ti le punem la dispozitie. Nu trebuie sa te ingrijorezi, la noi primeaza calitatea si eleganta, deci vei avea mereu parte de imobile prestigioase.

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Dacă te-ai hotărât să te muți la Cluj sau doar să îți schimbi locuința, noi îți spunem care sunt cele mai ”preferate&r…

Read More