Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Top oferte: apartamente de vanzare

Top oferte: apartamente de vanzare

In topul apartamentul de vanzare selectam pentru dumneavoastra ofertele care se remarca printr-o locatie foarte buna, calitate si pret proportional cu acestea.

Credem ca aceasta oferta de vanzare merita atentia dumneavoastra. Apartamentul frumos finisat si compartimentat si cu o suprafata de 67 mp. Se achizitioneaza cu 67.000 EUR, ceea ce inseamna ca valoarea de cumparare nu depaseste pragul de 1000 EUR/Mp. Este amplasat in cartierul Manastur si se cumpara nemobilat.

1

Cartierul Zorilor este o alegere buna atunci cand va ganditi sa va cumparati un apartament, nu doar datorita faptului ca se afla aproape de centru, fiind in acelasi timp un cartier linistit, dar si pentru ca reprezinta o locatie foarte buna pentru o investitie imobiliara. In cazul in care veti dori, va va fi facil sa dati spre inchiriere apartamentul in schimbul unei sume destul de ridicate. In acest sens va sugeram acest apartament de 2 camere semidecomandate, cu o suprafata de 51 mp si al carui proprietar puteti deveni cu suma de 60.000 EUR.

2

Va simtiti inspirati de o locuinta intima si calduroasa? Va recomandam acest apartament de 2 camere din cartierul Gheorgheni cu valoarea de 65.000 EUR. Apartamentul este frumos mobilat si utilat si are o suprafata de 40 mp.

3

Speram ca ofertele prezentate v-au trezit interesul si va asteptam cu mare drag la sediul agentiei noastre pe Iuliu Maniu, nr. 17 !

Contact
Telefon:0721-290522, 0744-684458, 0264-590677
E-mail:office@edil.ro
Adresa: Str.Iuliu Maniu, nr.17, ap 1

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Dacă te-ai hotărât să te muți la Cluj sau doar să îți schimbi locuința, noi îți spunem care sunt cele mai ”preferate&r…

Read More