Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Top oferte: apartamente de vanzare

Top oferte: apartamente de vanzare

In topul apartamentul de vanzare selectam pentru dumneavoastra ofertele care se remarca printr-o locatie foarte buna, calitate si pret proportional cu acestea.

Prima oferta pe care v-o prezentam se refera la un apartament de doua camere chiar spatios (65 mp utili) si cu un pret rezonabil: 63.000 EUR. Se situeaza in cartierul Grigorescu, este decomandat si se achizitioneaza complet mobilat si utilat.

1

Credem ca aceasta oferta de vanzare merita atentia dumneavoastra. Apartamentul frumos finisat si compartimentat si cu o suprafata de 67 mp. Se achizitioneaza cu 67.000 EUR, ceea ce inseamna ca valoarea de cumparare nu depaseste pragul de 1000 EUR/Mp. Este amplasat in cartierul Manastur si se cumpara nemobilat.

2

Cu o bucatarie spatioasa si moderna, acest apartament de trei camere reprezinta de asemenea o oferta de top. Apartamentul se afla in zona Fortuna, intr-un imobil reabilitat termic, cu modificari de interior si finisaje moderne.Il puteti trece in proprietatea dumneavoastra cu 69.000 EUR.

3

Speram ca ofertele prezentate v-au trezit interesul si va asteptam cu mare drag la sediul agentiei noastre pe Iuliu Maniu, nr. 17 !

   Contact

Telefon:0721-290522, 0744-684458, 0264-590677
E-mail:office@edil.ro 
Adresa: Str.Iuliu Maniu, nr.17, ap 1

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More