Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Top oferte: apartamente de inchiriat

Top oferte: apartamente de inchiriat

In cadrul topului de oferte de inchiriat, selectam pentru dumneavoastra acele apartamente in care va puteti bucura de maximul de confort si de o ambianta moderna.

Nu va puteti imagina locuind in alta parte decat in centrul orasului? Acest apartament de inchiriat are 2 camere spatioase dispuse pe  doua nivele. Va puteti bucura de aceasta locuinta in schimbul sumei de 300 EUR.

1

Acest apartament cochet, foarte spatios si mobilat modern este situat intr-o zona foarte accesibila din cartierul Marasti. Cele doua camere de care dispune sunt decomandate si valoarea sumei de inchiriere este de 350 EUR.

2

Studiati la Universitatea de Medicina sau pur si simplu va simtiti atasat de cartierul Zorilor? Va recomandam acest apartament de inchiriat, compus din doua camere semidecomandate. Locuinta este confortabil amenajata iar mobilierul in alb si negru este adus la viata de rosul insertiilor de piele.

3

Urmatoarea oferta de inchiriere pe care v-o recomandam necesita un buget destul de serios. In schimb, apartamentul de 2 camere este cu adevarat de lux. De asemenea, se afla la prima inchiriere si se amplaseaza in acelasi popular cartier Zorilor. Valoarea chiriei este de 700 EUR.

4

Ultima oferta din acest top se refera tot la un apartament de lux din cartierul Zorilor. Locuinta este foarte frumos amenajata, se alcatuieste din doua camere semidecomandate, baie si balcon si dipune de centrala proprie, televizor, masina de spalat etc. Puteti inchiria acest apartament cu suma de 700 EUR.

5

Speram ca ofertele prezentate v-au trezit interesul si va asteptam cu mare drag la sediul agentiei noastre pe Iuliu Maniu, nr. 17 !

   Contact

Telefon:0721-290522, 0744-684458, 0264-590677
E-mail:office@edil.ro 
Adresa: Str.Iuliu Maniu, nr.17, ap 1


 

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Dacă te-ai hotărât să te muți la Cluj sau doar să îți schimbi locuința, noi îți spunem care sunt cele mai ”preferate&r…

Read More