Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Top apartamente vanzare

Top apartamente vanzare

Ofertele de top sunt preferatele noastre, iar clientii nostri merita tot ce e mai bun. Astfel, luna august a fost plina de oferte imobiliare deosebite care au impresionat prin finisaje de calitate, spatii generoase, dar si mobilier modern si elegant. Fie ca este vorba despre apartamente de vanzare sau de inchiriere, proprietatile deosebite au fost prezentate cu multa caldura clientilor nostri. Astfel, am intocmit pentru tine un materiale cu prezentarea ofertelor exclusiviste din luna august a anului curent.

211263Cu siguranta si tie ti-ar placea sa locuiesti intr-un apartament modern si elegant nu-i asa? Inseamna ca aceasta oferta era si pe gustul tau! Acest apartament cu 3 camere amplasat in cartierul Manastur impresioneaza indeosebi prin camerele foarte spatioase si compartimentarea practica. De asemenea calitatea finisajelor este superioara, ceea ce face ca spatiu sa fie elegant si in acelasi timp ideal pentru familiile cu copii, fiind foarte bine structurat.

211224

Clienti isi doresc sa locuiasca in apartamente spatioase, mobilate si utilate modern insa de cele mai multe ori este important si cartierul in care locuinta este amplasata. Acest apartament este amplasat intr-o zona linistita, cu multe spatii verzi si este ideal pentru cele mai pretentioase gusturi, fiind mobilat si utilat dupa cele mai moderne standarde. In plus, se preteaza perfect pentru familiile care au copii, dat fiind ca spatiul verde este inchis, reprezentand spatiul ideal pentru joaca.

 
211088

Desigur, exita multi oameni care prefera sa locuiasca intr-un apartament intim si confortabil. Pentru acestia, o oferta ideala este acest apartament cu 2 camere decomandate, din cartierul Manastur. Apartamentul este ideal pentru o familie, avand o compartimentare practica. In plus, finisajele sunt de cea mai inalta calitate, iar imobilul in care este pozitionat apartamentul este reabilitat termic. Cat despre zona, aceasta este foarte linistita, iar apartamentul este foarte aproape de mijloacele de transport in comun.

Acest apartament de vanzare din cartierul Zorilor a impresionat prin suprafete generoase si finisaje de lux. In plus, zona in care este situat apartamentul211173 este foarte bine cotata, lucru care ne-a determinat sa recomandam acest apartament in special clientilor care doresc sa faca o investitie, dat fiind ca in aceasta zona chiria este considerabila. Aceasta este amplasat intr-un imobil nou si poate fi integrat in categoria locuintelor de lux.

Cele 4 apartamente prezentate mai sus au reprezentat un mare interes pentru clientii nostri in ultima luna de vara!

Desigur, la noi ofertele de top nu se termina niciodata astfel ca te asteptam oricand pentru oferte exclusiviste si servicii imobiliare profesionale!

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More