Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
 Toamna isi numara bobocii si ii aduna in chirie.

Toamna isi numara bobocii si ii aduna in chirie.

cazareUna dintre cele mai dificile sarcini ale studentului care se inscrie la o universitate din alt oras, este aceea de a-si gasi chirie.

Daca vara a trecut si anul universitar te prinde pe picior de inceput, nu te speria. Exista nenumarate variante a-ti gasi chirie.

1.Ofertele sunt in floare.

Toamna este momentul in care ofertele ies la iveala din toate unghiurile si pe toate caile de promovare. Asadar, doar acum ai posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de imobile gata sa fie inchiriate.

2.Ai sansa de a-ti gasi mai usor coleg/a de camera

Toamna, la inceput de an scoalar si universitar, probabilitatea ca si alte persoane sa fie in situatia ta este destul de crescuta. Multora li se intampla sa nu le convina locul din camin, conditiile, ori sa ramana cu promisiuni in vant din partea unor propretari. Asadar, pana la sosirea iernii, inca se fac mutatii si ai sanse mari sa-ti gasesti un coleg sau coleg de camera.

3.Fiind pe ultima suta de metri, poti avea norocul ca proprieterul sa-ti mai lase din pretul chiriei.

La fel ca si tine, si proprietarii apartamentelor doresc sa-si gaseasca chiriasi stabili si cumsecade. Asadar, daca ai norocul sa nimeresti un locsor frumos si primitor, s-ar putea ca proprietarul sa iti faca si o reducere de pret.

4.Apeleaza la o agentie imobiliara

In cazul in care simti ca nu te descurci, ai posibilitatea de a apela la agenti imobiliari care sunt foarte prompti pe meseria lor si cunosc bine ofertele din orasul in care doresti sa te stabilesti. Totodata , acestia cunosc foarte bine cartierele si detin arta de a negocia. Astfel, poti obtine o colaborare eficienta si iti poti obtine chirie in timp util.

Noi iti dorim multa bafta si un an universitar plin de realizari!

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More