Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Tendinte in design-ul interior, populare in 2016

Tendinte in design-ul interior, populare in 2016

Am ales pentru dumneavoastra 5 dintre cele mai populare tendinte in ceea ce priveste design-ul interior in noul an:

1. Otel inoxidabil negru

Cele mai populare culori ale dispozitivelor se schimba la cativa ani –va amintiti cand erau in trend culorile pastel la electrocasnice? Acum, se pare ca in locul culorilor pastel sau al otelului inoxidabil argintiu, la aparatale electrocasnice se prezice ca otelul inoxidabil negru va fi foarte popular.

2. Sufragerii formale

Formalitatea se refera la adoptarea unui mobilier clasic in sufragerie, dar si la renuntarea la electronice, mai ales in timpul mesei.

3. Culori si texturi diferite in bucatarie

Nu este nimic rau in a avea o bucatarie cu mobilier in totalitate alb, insa este indicat sa adaugati culori si texturi diferite acelui spatiu. Puteti chiar risca si sa potriviti un mobilier de culori diferite pentru bucatarie, pentru a fi in trend cu anul 2016.

4. Oglinzi indraznete in baie

O oglinda dreptunghiulara va arata bine, cu siguranta, insa in 2016 se poarta oglinzile taiate cu creativitate si stil. Acest simplu detaliu, va aduce modernism in baia dumneavoastra.

5. Intrari incalzite

Cand ne gandim la podele incalzite, primul lucru care ne vine in minte sunt baile, insa daca aducem acest tip de tehnologie la intrarea in casa, este minunat, mai ales iarna. Pur si simplu, imaginati-va cum ar fi sa sositi iarna acasa, sa va descaltati de ghete si sa pasiti pe podeaua calda.

Related Posts

Decorul ombré, noul trend in 2016

Decorul ombré, noul trend in 2016

Vopsitul pereților ombré ne face să ne gândim la vară - probabil pentru că efectul a fost folosit mai ales cu nuanțe însorite,…

Read More
Culorile si starea de spirit

Culorile si starea de spirit

Anumite nuanțe declanșează reacții instinctuale și pot afecta stările noastre în cele mai subtile moduri. Iată ce trebuie să știți des…

Read More