Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Specialist tranzacții imobiliare

Specialist tranzacții imobiliare

De câte ori am auzit de job-ul de agent imobiliar? DE FOARTE MULTE ORI!

De câte ori am evitat acest job? DE FIECARE DATA!

 

De ce? Probabil pentru că niciodată nu am știut în ce constă. Până la urma e un job la fel de cinstit la fel ca toate celelalte. Un job care presupune seriozitate, o bună organizare și respect.

Azi o să vă vorbesc despre colegii mei – specialiștii în tranzacții imobiliare. Deși lucrez cu ei de doua saptamani, am reușit să ii cunosc cât de cât.

Ii văd venind în fiecare zi la muncă zâmbind (am zis ”ii văd” deoarece intotdeauna ajung după mine, au un program foarte lejer). Vin relaxați și binedispuși.

Sunt oameni faini care te ajută întotdeauna dacă ai ceva nelămuriri. Sunt foarte prietenoși și m-au ajutat să mă integrez foarte usor. Practic, ei formează o familie, o familie mare și unită.

Edil Agentie Imobiliara

 

Ce presupune job-ul din perspectiva mea? Plimbări :D dacă îți place să te plimbi prin oraș cu mașina, sau vezi diferite construcții, atunci acesta este job-ul ideal. Dacă îți place să te îmbraci și office, nici nu mai trebuie să stai pe gânduri, deoarece locul tău este aici, alături de noi.

Un alt atuu al job-ului este faptul că ajungi să interacționezi cu diferite personalități, să asculți diferite povești de viață, să cunoști oameni.

Ce văd eu la ei? Integritate, devotament și pasiune!

Edil Agentie Imobiliara

 

Tu ce parere ai despre job-ul de specialist tranzacții imobiliare? Lasă un comentariu cu părera ta, iar cele mai interesante mesaje vor fi postate pe pagina noastră.

Pentru tine, ce este un specialist tranzacții imobiliare?

Related Posts

4 informații utile pentru chiriași

4 informații utile pentru chiriași

Ești din afara Clujului și dorești să-ți continui studiile aici? Ai vrea să locuiești singur sau cu prietenii? Iată câteva lucruri pe ca…

Read More
Știai că, în România sunt cei mai mulți proprietari de locuințe?

Știai că, în România sunt cei mai mulți proprietari de locuințe?

Conform unui studio efectuat de Oficiul European de Statistică (Eurostat), România se clasifică pe primul loc în Uniunea Europeană din punct de v…

Read More