Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Solutii decorative pentru pereti

Solutii decorative pentru pereti

619808Desigur, si tu iti doresti sa locuiesti intr-un apartament personalizat, nu-i asa? Iar pentru asta, nu trebuie sa folosesti clasicele vopsele pentru pereti, ci poti sa iti personalizezi peretii in diverse moduri. Stickerele si decoratiunile sunt doar doua dintre multele solutii de decorare a peretilor si, totodata, de infrumusatare si animare a decorului.

Stickere1

Daca locuiesti intr-o casa temporara sau intr-una in care nu vrei sa aloci o suma mare amenajarii spatiilor, stickerele reprezinta cea mai comoda si economica varianta de decorare a peretilor. Datorita foliei de transfer, acestea se aplica foarte usor, implica deranj minim si un buget foarte mic. In plus, in momentul in care te hotarasti ca vrei sa schimbi stickerul, in functie de culorile sau stilul celorlalte amenajari, vei putea face asta rapid, fara o investitie mare. Cu ajutorul stickerelor, poti transforma radical o incapere monotona si impersonala, imprimandu-i un aer dinamic, ludic si vesel etc. In magazinele de specialitate vei gasi o multitudine de modele care pot personaliza spatiul de locuit: monocolore, bicolore sau multicolore, cu motive florale, animale sau figuri celebre etc.

idei-decor-perete-poze

Decoratiuni

Pentru a decora si personaliza o incapere, multi dintre tineri apeleaza la postere si stickere.

Totusi, uneori este suficienta simpla inlocuire a vechilor rame ale tablourilor cu altele noi, in culori vesele, pentru a schimba rapid intreaga imagine a unui interior.Daca vrei sa te axezi pe solutii ultrarapide, atunci iti mai lansam cateva propuneri: ceasuri de perete supradimensionate, fotografii pe care sa le lipesti direct pe perete, decoratiuni in forma de pasari, insecte, flori (pe care le veti gasi in magazinele de specialitate, la set) etc. De exemplu, intr-un hol poti personaliza foarte usor un perete combinand diverse obiecte: poze, decoratiuni, articole de imbracaminte, polite, pentru a obtine un decor armonios si organizat.

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Dacă te-ai hotărât să te muți la Cluj sau doar să îți schimbi locuința, noi îți spunem care sunt cele mai ”preferate&r…

Read More