Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Sa evadam in...originalitate!

Sa evadam in...originalitate!

Cu siguranta, fiecare persoana la un moment dat a trecut printr-o perioada caracterizata printr-o monotonie crancena, o amorteala universala care te tine in loc si care nu te lasa sa mergi mai departe.  Capcana unei astfel de stari sta in faptul ca un val opac ne  invaluie ochii, astfel suntem in pericolul de a nu mai vedea lucrurile frumoase de langa noi, sau de nu mai avem capacitatea de a veni cu solutii noi, ori sa ne simtim blocati in propria noastra amorteala.  Ne simtim obligati sa-i dezarmam complet pe cei care se afla acum intr-o astfel de stare, spunandu-va : lumea are atat de multe lucruri de oferit incat nu ar trebui sa existe cuvantul ‘plictiseala’ si cel mai important este ca totul tine de noi si de propria noastra perceptie asupra vietii.  In articolul de azi, vom lansa tema  calatoriei ce porneste din lumea monotoniei , catre o lume creativa, vibranta, colorata. In aceasta calatorie, inzestrati-va cu imaginatie, in rucsac sa aveti sendvisuri umplute cu joaca, haine groase si subtiri facute din zambete si printre ele puneti la loc bine : originalitatea. Traim o epoca  in care nu este pusa la indoiala libertatea de exprimare, asa  ca trebuie sa profitam de lucrul acesta : fara sabloane, pattern-uri si idei preconcepute, sa facem pasi tiptil-tiptil catre lucruri care ne pot bucura sufletul si ne pot inalta spiritul. In loc de aceeasi iesire in club, de ce sa nu faci cinema..la tine acasa ! Lucruri de care ai nevoie : un videoproiector sau calculator, un film bun care sa te tina cu sufletul la gura, multe perne pe jos si o gasca de prieteni de suflet. Este adevarat, nu toti suntem ‘cinefili innascuti’, dar o astfel de activitate se va raspandi si va prinde in final pe toata lumea si asta pentru ca in mod involuntar se va creaatmosfera. Astfel, vei sparge rutina serilor in care te uiti singur sau cu inca cineva la serialele de care ai devenit depenedent si vei crea ceva pe care o sa-l imparti cu cei mai buni prieteni. Vor fi rasete, comentarii adiacente si  cu siguranta popcorn printre perne, dar va merita !

Fara doar si poate ca aceasta idee a capatat o forma irezistibila. E adevarat ca poate va lipsi din peisaj semineul…dar ideea poate ramane in picioare si fara el. In concluzie : film-uim sau nu film-uim, aceasta este intrebarea !

Vom adopta ideea unei colectii de moda, astfel va prezentam si varianta ‘Cum sa vezi ‘altfel’ un film’ , colectia 2012 primavara-vara. Sa uitam de semineu si sa facem din natura..propriul spatiu in care ne lungim confortabil, tragem tare in piept aerul curat si ne uitam la un film clasic.

Un alt lucru care va poate inspira este aceasta cabana-mezanin. Din punctul nostru de vedere nu este nici mai mult , nici mai putin decat : perfecta. Alte caracteristici de necontestat sunt : versatilitatea, aerul boem-chic, designul inspirat, aplicabilitatea unei astfel de cabanute de dimensiuni reduse. E adevarat, putem sa ne uitam la stele de oriunde, dar cu siguranta le vedem un pic mai mari si un pic mai frumoase daca le vedem d-acolo. Sa ne lasam deci inspirati !

—————————————
Autor: Anca Burghelea

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Dacă te-ai hotărât să te muți la Cluj sau doar să îți schimbi locuința, noi îți spunem care sunt cele mai ”preferate&r…

Read More