Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Romantism si parfum de lavanda

Romantism si parfum de lavanda

Un cuplu tanar din Constanta, format din Ana-Maria si Laur Ivanof, ilustreaza un exemplu frumos de oameni care isi depun o particica din suflet in amenajarea locuintei personale. Au pornit de la zero si au ales totul cu grija si devotare, fara a apela la ajutorul unui designer profesionist, chiar daca a durat un an de zile. Decorul locuintei lor creeaza o atmosfera romantica si aminteste discret de sera de lavanda a parintilor lui Laur Ivanof. Compartimentarea apartamentului de 56 mp si finisajele folosite urmeaza cu strictete dorintele si necesitatile cuplului iar modelele florale discrete, culorile discrete, decoratiunile originale si mobilierul individualizeaza locuinta in conformitate cu personalitatile celor doi.  Sursele de inspiratie le-au gasit online iar stilurile de design interior care i-au influentat sunt cel provensal si shabby chic. Ambianta finala este intr-adevar `chic` fara a avea un aer batranicios cum ne-am teme atunci cand citim `modele florale`.

Finisajele si instalatiile impreuna cu mobilierul facut in mare parte la comanda i-au costat o suma aproximativa de 20.000 de euro dar avem banuiala ca nici unul dintre soti regreta ceva, mai ales ca intre timp familia lor s-a marit cu un al treilea membru, si anume un copil, care a venit pe lume intr-un camin frumos si ingrijit.

In continuare va invitam sa admirati si voi fotografiile care infatiseaza rezultatul final al eforturilor depuse de familia Ivanof, dar nu inainte de a va spune ca informatiile acestea provin dintr-un articol scris pe blogul personal de Adela Parvu, jurnalist Home&Garden. Si va mai spunem ca investind o parte din personalitatea dumneavoastra in amenajarea locuintei dumneavoastra nu poate fi decat benefic. Cui nu i-ar place sa se intoarca intr-o locuinta placuta,confortabila si familiara prin simplul fapt ca ne aminteste de noi insine, de momentele frumoase din viata noastra si de aspiratiile pe care le avem?

1 2 34 56 7 8 9 1011 1213 14 15 161718

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Dacă te-ai hotărât să te muți la Cluj sau doar să îți schimbi locuința, noi îți spunem care sunt cele mai ”preferate&r…

Read More