Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Prima Casa ofera aplicantilor garantii

Prima Casa ofera aplicantilor garantii

Astazi, cand recensiunea financiara pare sa dea semne de retragere, tot mai multi romani aleg sa opteze pentru un program de finantare Prima Casa pentru a parasi apartamentele inchiriate si a isi cumpara o locuinta. Desigur, acest program de finantare are multe beneficii pentru cei care opteaza pentru el. Una dintre cele mai noua este faptul ca programul ofera garantii aplicantilor.

Solicitantii de garantii Prima Casa pot acum sa acceseze si online aplicatia prin care li se aproba dosarele. Aplicatia transmite informatii in timp util ,raspunzand apelului clientilor. Fondul Na?ional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici ?i Mijlocii (FNGCIMM) isi va imbunatati relatia cu programul Prima Casa.

Tot ce trebuie sa faca clientii este sa acceseze site-ul oficial FNGCIMM si sa selecteze “Stare solicitare “ din sectiunea “Prima Casa”. Se va deschide o noua pagina cu completarea online a unui formular ,prin care solicitantul sa specifice numele,prenumele, banca unde a fost depus dosarul, data nasterii ,judetul in care se afla in prezent si tipul imobilului. Acest formular va fi transmis din partea bancii creditoare catre FNGCIMM, dupa care se stabileste aprobarea sau respingerea lui de catre banca.

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Dacă te-ai hotărât să te muți la Cluj sau doar să îți schimbi locuința, noi îți spunem care sunt cele mai ”preferate&r…

Read More