Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Personalizeaza-ti bucataria!

Personalizeaza-ti bucataria!

Daca te-ai plictisit de bucataria ta, nu trebuie sa optezi imediat pentru investitii majore, ca inlocuirea mobilieruluisau recompartimentarea. Este suficient sa iei in considerare suprafetele mari (pereti, pardoseala, tavan) si sa incerci sa le dai o noua viata care va influenta intreaga atmosfera a bucatariei.

decorare_pereti_forme_geometrice_trafaletAlege elemente geometrice colorate.

Peretele dintre blatul de lucru si mobilierul suspendat poate da multa personalitate unei incaperi, deoarece iese in evidenta ca un spatiu – contrast, incastrat in mobilierul masiv din bucataria casei tale. Din acest motiv, acesta este locul indeal unde poti introduce imprimeuri geometrice in culori indraznete. Daca ai rafturi sau dulapuri fara usi,vopseste partea din spate (fie ca este perete sau placaj) intr-o culoare care contrasteaza cu restul camerei. Daca te entuziasmeaza ideea, poti sa renunti la cateva din usile mobilierului suspendat. Daca iti place atmosfera din bistrourile pariziene, cu siguranta vei adopta cu incredere ideea decalcarii, pe un perete negru, a unor motive specifice gastronomiei. Poti sa ai pe perete o lista de gramaje, retetele preferate sau tipurile de masuratori utilizate in bucatarie.

Tapetul sau creta schimba aspectul5a397d16a77674a53abd9e5241d839151

In aceeasi idee, peretii pe care poti lasa urme de cretasunt la fel de interesanti. Acestia pot fi pereti cu finisaj de beton aparent sau vopsiti cu o vopsea speciala, aceeasi folosita la fabricarea tablelor de la scoala. Deoarece ideeatapetului in bucatarie este atat de neasteptata, rezultatul este automat unul care va atrage atentia! In plus, tapetul nu este asa fragil cum pare, prin urmare rezista fara probleme la activitatile obisnuite ale bucatariei si se poate curata usor. Cu toate acestea, daca decizi sa folosesti tapet pe peretele din spatele aragazului, opteaza pentru protejarea lui cu o placa de sticla sau plexiglas.

tapet-bucatarie-negru-cu-albAsorteaza inteligent

Pentru a crea o imagine unitara, insa surprizatoare si studiata in acelasi timp, poti opta pentru asortarea unui aparat elecrocasnic cu finisajul peretilor. Aceasta asortare se poate face prin culoare, textura sau material. Vopseste pardoseala in nuante apropiate care formeaza o textura geometrica. Efectul va fi unul discret, dar va influenta fara indoiala atmosfera de ansamblu. Intr-un decor foarte simplu si aerisit, poti introduce fara griji un element puternic, care sa dea greutate si poate putina impresie de lux, precum o vaza impozanta sau un candelabru deosebit desupra mesei.

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More