Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
O noua incapere fara nici un cost

O noua incapere fara nici un cost

Avem o relatie de iubire sau de ura cu locuintele noastre. Acea persoana care isi iubeste casa nespus de mult este o persoana norocoasa, insa nu prea intalnesti astfel de persoane. Majoritatea dintre noi avem cateva nemultumiri, cum ar fi lipsa spatiului in baie, un decor invechit sau prea traditional. Chiar daca esti multumit de casa ta, poate simti nevoia de o schimbare. Bineinteles, este imposibil sa iti maresti baia fara nici o cheltuiala, insa iti poti „reimprospata” o incapere fara sa cheltui nimic.

Uneori, micile schimbari fac diferenta.

1.Inlatura toate accesoriile. Incepe cu un fundal alb, in care sa ramana doar mobila, draperiile si covoarele. Inlaturand tot „zgomotul” din camera, vei putea sa vezi incaperea altfel.

2.Priveste cum este asezata mobila. Daca esti destul de norocos si ai o camera care iti permite mai multe variante, incearca-le! Daca nu ti-ai aranjat niciodata mobila de cand ai achizitionat-o, vei fi uimit de diferenta care va urma.

3.Revizuieste-ti lucrurile. Priveste tot ce ai adunat de-a lungul timpului. Poate ca sunt prea multe obiecte inutile care te distrag de la ceea ce iubesti cu adevarat. De exemplu, teancurile de reviste pot fi reciclate sau donate, iar jucariile copiilor pot fi puse in cosulete speciale. Bibliotecile sunt, de obicei, „colectionarele” lucrurilor inutile, insa pot fi minunate si foarte utile daca sunt corect aranjate.

4.Schimba locul pentru tot ce vrei sa pastrezi in biblioteca si pe rafturile din camera. Poti incerca, de exemplu, sa aduci perne colorate pe care sa le asezi pe scaune sau pe canapea. Daca ai toate fotografiile cu familia ta in acelasi loc, incearca sa le separi si sa le asezi in diferite locuri. Ai putea chiar sa muti cateva carti din biblioteca  pe un alt raft, asezandu-le astfel incat sa infrumuseteze incaperea.

5.„Cumpara” din alte incaperi ale casei tale. Viziteaza toate incaperile si selecteaza accesorii care ar arata bine in camera pe care iti doresti sa o aranjezi. O lampa de birou, o piesa de arta sau o vaza ar arata ca noi intr-o alta locatie.

6.Coloreaza in alb cu un spray special vazele prea inflorate sau schimba in negru sau in oricare alta culoare o rama demodata.

7.Adauga ceva verde. Plantele fac minuni intr-o incapere, adauga un aer curat si ajuta chiar si la decor.

8.Acum priveste camera si decide daca „spune” sau nu o poveste. O camera careia ii lipsesc obiecte personale nu este primitoare. Pe de alta parte, nu simti nevoia de a-ti expune toate obiectele care au o valoare sentimentala pentru tine.

9.Aprinde o lumanare. Caldura unei lumanari nu poate fi inlocuita cu nici un alt obiect.

Related Posts

Cum sa creezi iluzia unui tavan inalt

Cum sa creezi iluzia unui tavan inalt

Mulți oameni visează să aibă tavane înalte în orice încăpere. Dar, luați în considerare acest lucru: Camerele cu tavane …

Read More
Decorul interior in culorile primaverii

Decorul interior in culorile primaverii

Crearea unui decor într-o singură culoare este una din transformările cele mai elegante pe care le puteți realiza. Cheia pentru construirea u…

Read More