Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Joaca-te in interiorul locuintei tale

Joaca-te in interiorul locuintei tale

Designerii de la House Design din Taiwan au creat dintr- un apartament din orasul Kaohsiung un veritabil loc de joaca si relaxare. Opunandu-se bucatariei vietnameze traditionale, aglomerata si intunecata, ei au amenajat in locuinta un spatiu deschis format din living si bucatarie. Prezentand piese ecletice de mobilier, decoratiuni amuzante si integrand natura in decorul interior, apartamentul devine astfel un loc propice comunicarii relaxate si a jocului in familie. Armonizarea spatiului interior cu natura se reflecta in preferinta pentru lemn, plante, culori vii si diferite vietati. Conceptul propus de House Design doreste sa raspunda nevoilor diferite ale fiecarui membru al familiei dar si dorintei specifice de a petrece timp impreuna, intr-un mod placut.

,,O persoana se poate uita la televizor, in timp ce alta gateste. Astfel, desi situati in zone diferite, membrii familiei pot vorbi si pastra contactul unul cu celalalt, pot savura impreuna mirosul mancarurilor, lumina soarelui, dar si privelistile", declara autorii proiectului.

Creati-va si dumneavoastra din camin un spatiu de joaca pentru copilul din dumneavoastra si pentru zile mai frumoase. In continuare, gasiti imagini care prezinta design-ul realizat de House Design.

open spaceliving dormitor living 2

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More