Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Imobiliare in vreme de pandemie

Imobiliare in vreme de pandemie

In plină perioadă de izolare datorită pandemiei de Coronavirus , imobiliarele continuă …dar in alti termeni . Tehnologia ne permite să abordăm o altă tehnică de vizionare.Agentii  imobiliari merg în prealabil la o proprietate oferită spre vanzare sau spre inchiriere , realizează un tur virtual pe care îl publică online, astfel că din fața computerului sau de pe telefon se poate realiza vizionarea online, care este foarte realistă. Ai impresia că ești chiar acolo, deschizi ușile, te plimbi prin camere, vezi care e realitatea..

Referitor la cum este influențată piața imobiliară de epidemia de coronavirus, nu este vorba despre un blocaj din punct de vedere tehnic. Cât timp nicio bancă nu a anunțat că stopează finanțarea, Cartea Funciară funcționează, avem notariate deschise unde se pot semna contracte de vânzare – cumpărare, piața funcționează Oamenii au înțeles că trebuie să se ferească de locurile aglomerate, proprietarii au înțeles că în această perioadă nu o să aibă cumpărători.


Este momentul sa ne adaptam , sa ne schimbam modaliatea de abordare in ceea ce priveste interactiunea cu clientii cumpărători sau chiriasi si sa intrăm intr-o epoca noua mai accesibila de a face vizionari , achizitii, rezervari din fotoliul de acasă sau de la birou ..

Related Posts

Cat valoreaza locuinta mea?

Cat valoreaza locuinta mea?

Iată de ce casa vecinului dumneavoastră ar putea să valoreze mai mult. Valoarea unei locuinte poate varia in timp. Un vânzător inteligent…

Read More
Achizitionarea unei locuinte

Achizitionarea unei locuinte

Esti pregatit sa achizitionezi o locuinta? Cumpararea acesteia reprezinta una dintre cele mai importante decizii din punct de vedere financiar pe care…

Read More