Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Ikea vinde case gata asamblate si mobilate

Ikea vinde case gata asamblate si mobilate

 Casa costa 86.000 de dolari si vine gata montata si mobilata. Bineînteles, cu mobila Ikea. Suprafata locuibila este de 70 metri patrati.

Pentru cei carora le place sa se plimbe prin magazinele producatorului suedez de mobila, Ikea le aduce decorurile din magazinele atât de celebre direct acasa. De fapt, le aduce o casa gata montata si mobilata cu conditia ca beneficiarul sa aiba un teren, iar în apropiere sa existe posibilitata ca sa se efectueze racordurile la utilitati. Casele din prefabricate ar putea fi vândute în Statele Unite din acest an.

Suprafata locuibila este de 70 metri patrati.  Casa are un dormitor, bucatarie, sufragerie (living) si doua spatii de depozitare.

Toata mobila si aparatura electrocasnica este marca Ikea, de la dulap, mobila de bucatarie, podele, sifonier, canapele si pâna la birouri, obiecte de decor, utilitati,  corpuri de iluminat si lenjerie. De asemenea, clientii îsi pot personifica locuinta Ikea, toate utiliatile fiind disponibile în mai multe culori si modele, se arata e site-ul celor de la Ideabox.

Proiectul a fost realizat Ideabox si de desigerii de la Ikea Portland (SUA).

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Dacă te-ai hotărât să te muți la Cluj sau doar să îți schimbi locuința, noi îți spunem care sunt cele mai ”preferate&r…

Read More