Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Decoruri si traditie intr-un mic sat din Polonia

Decoruri si traditie intr-un mic sat din Polonia

Un sat din Polonia, Zalipie înfloreste odata cu primavara în fiecare an, datorita caselor pictate manual, tranformate în adevarate opere de arta. Satul atrage anual mii de turisti, desi nu are hoteluri de lux, centre spa sau locuri pentru distractii. Singurul lucru care atrage turistii este traditia încântatoare si povestea care sta la baza traditiei.

case sat Zalipie

Totul a început când femeile din Zalipie au început sa îsi decoreze casele cu motive florare. În timp, traditia s-a dezvoltat, motivele florare au început sa fie din ce în ce mai complexe si satul a început sa înfloreasca precum florile primavara. Culorile au devenit din ce în ce mai vibrante si mai vii, emanând fericire si buna dispozitie.

Daca va hotarâti sa vizitati Polonia, nu ezitati sa vizitati si acest mic satuc din sud-est. Mai mult decât atât, daca vizitati satul primavara, veti avea ocazia sa participati la Malowana Chata, concursul de pictat case.

Ce pot învata românii din asta? Faptul ca o mâna de oameni cu initiativa si idei frumoase pot muta muntii din loc sau pot face satele sa înfloreasca. Fiti creativi!

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More